2777
2789
عنوان

بیبی چک

168 بازدید | 20 پست

این ماه اقدام داشتیم از موعد پری ۶روز گذشته امروز بیبی زدم منفی بود میدونستمم منفیه ولی گفتم بزا بزنم، دوماه پیشم قرص سیبل مصرف میکردم دکتر گفته بود فولیکولام جنع شده ازاد نشده نمیدونم چرا پری نشدم خیلی ناراحتم عصابم خورده خیلی نکنه کیست دارم نکنه تنبلی دارم هیچکدومو تاحالا نگرفتم😔😔😭😭😭😭😭

خدایا شکرت❤🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمها تاپیک اخرم التماس دعا دارم 

خدا حاجت رواتون کنه الهی

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

سلام عزیزم اگه پریودیت بهم ریخته احتمال کیست بالاس 

عزیزم قبلا درسته نداشتی 

ولی به خاطر داروها ممکنه داشته باشی 

بعد از مصرفشون باید امپول ازاد سازی بزنی که کیست نشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

سلام عزیزم اگر دوست داری میتونی وارد گروه تلگرام ما بشی که تو گروه کلی بهم انرژی میدیم و از تجربیات هم استفاذه میکنیم این گروه برا کسایی هست که دارن اقدام میکنن و مامان شدن 

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️