2777
2789
عنوان

مشکوکم ب کرونا

117 بازدید | 11 پست

من ۱افتست یکم ابریزش بینی داشتم و ۱ ذره گلو درد الان همشون اوت کردن و تب دارم مث سرماخوردگی فقط اینسری بینیمو میخوام تمیز کنم کلی اب میرزه بعدشم انگاری تا ته دماغم ترشح داره ک سعی میکنم خارجشون کنم میبینم اب و لخته کرم مانندیه گوش دردم هستم و بینیمو گ تا همش خالی میکنم گوش دردم بیشتر میشه خلط هم دارم .بنظرتون اون حالت عفونت کرم اب بینیم اینا میتونه کرونا باشه؟

کسی اطلاعاتی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم این دو سه هفته اخیر کجا ها رفتی ؟ چون این مدل جهشی ها اینقدر علایم متفاوت دارن دکترا گیج شدن بعد اینجا چطوری بگیم داری یا نداری فقط ببین رفت و امدت این دو سه هفته کجاها بوده و ماسک دو لایه داشتی یا نه 

نمیدونم عزیزم این دو سه هفته اخیر کجا ها رفتی ؟ چون این مدل جهشی ها اینقدر علایم متفاوت دارن دکترا گ ...

چند دقته درگیر امتحانات وانشگاامم و همه ۵نفری ۱جا جمع میشدیم دیگ بیرونم گ با ماسک میرفتم

اگ در معرض سرما نبودی کروناس 

اخه چند روزه هوا سرد شده 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

من رفتم بیرون عین شما شدم یک ماهه  ک سرفه میکنم صادقانه هیچ جا تست مجانی نبود دوهفته موندم خونه ولی ماسرما خوردیم چون مامانم پنی سیلین زد خوب شد من   حساسیت  دارم بهش 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
اره من از پنیسیلین وحشت دارم نمیزنم ولی مجبورم بتا بزنم😭

شاید منم صبح زدم خستم بابا بتامتازون مال حساسیته 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.