2777
2789
عنوان

خیانت همجنس

808 بازدید | 29 پست

خانم ها چرا اینقدر من خیانت زیاد شده، چرا ما زنها مثل کرکس افتادیم به جون هم. توروخدا نفر سوم رابطه نباشیم. ارزش و شخصیت نداریم مگه. چرا بهم خیانت میکنیم و دم از این میزنیم که چرا زنها اینقدر بدبخت هستن. 

زنده نیستم که امضا بزنم انگار سالهاست در مشکلاتم غرق شدم

حال بهم زن شدن 

دورویی خیانت دروغ 

من ک سر سوزن کسیو باور ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال بهم زن شدن  دورویی خیانت دروغ  من ک سر سوزن کسیو باور ندارم

بخدا قلبم تیر میکشه از این همه نامردی 

بخدا قلبم تیر میکشه از این همه نامردی 

میفهمم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خدا محو کنه هرچی خیانت کاره از رو زمین آمین🙏

خیانت دیدم از دوستم با همسرم حتی نمیتونم گریه کنم 

چرا انگشت اتهام سمت خانوم هاست ؟  یه مرد نباید به همسر و زندگی مشترکش خیانت کنه

درسته. صد در صد درسته. ولی من میگم وقتی مردا نامردن ما زنها انسان باشیم

درسته. صد در صد درسته. ولی من میگم وقتی مردا نامردن ما زنها انسان باشیم

از نظر من تفکیک جنسیتی در چنین مواقعی صحیح نیست ، وقتی یه خانم متاهل به همسرش خیانت میکنه ، معمولا اقایون نمیگن هم جنس مون بهمون خیانت کرده ، ما هم نمیگیم !!!

در مسیر... 🌱