2777
2789
[QUOTE=178885261]پریودم باشی باید بخونی اشکالی نداره وضو بگیر بخون فقط رو ایه های قران دست نزار[/QUO ...

انشالله که پدرت راضی میشه ،همه چی به خوبی و خوشی صورت میگیره.خیالت راحت حتما ۴۱ روز رو بخون و مطمعن باش که درست میشه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که پدرت راضی میشه ،همه چی به خوبی و خوشی صورت میگیره.خیالت راحت حتما ۴۱ روز رو بخون و مطمعن ...

ببخشید فقط برا ازدواجه؟؟؟

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اگه واقعا مشکلی نداره طرفت وادم درستیه وپدرت الکی مخالفه برید دادگاه حکم بگیرید

اینم هست آره آخرین راهه ولی دیگه تا آخر عمرم باید دور پدرم خط بکشم 

چون دیگه نمیبخشمش منم آرزو دارم

نه عزیزم هررررر حاجت و خواسته و خدایی نکرده مشکلی که داری حل میشه

شوهرم هربار میره برا کارش درست ی بهونه درست میشه حتما میخونم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
خیالت راحت باشه که تا چله ات تموم نشده کارش درست میشه،هربار که میخونی،۳ ایه آخرش رو سه بار تکرار کن& ...

ممنون عزیزم

کار شما هم درست میشه ان شاء الله

عزیزم برات صلوات فرستادم پدرت ب حق امام حسین راضی بشه به ازدواجت چون بادعای خیر پدر رفتن ب خونه بخت خیلی تاثیر داره انشاالله ک راضی بشن

عزیزم برات صلوات فرستادم پدرت ب حق امام حسین راضی بشه به ازدواجت چون بادعای خیر پدر رفتن ب خونه بخت ...

ممنون عزیزم بله منم این میخوام ولی دیگه خیلی کشدار شده ماجرامون