2777
2789

به نظر من شرایط هر کس با یک نفر دیگه فرق داره ولی تک فرزندی هم اصلا درست نیست من خودم یک پسر هشت ساله دارم و الان میفهمم که چه قدر تنهاست درسته شرایط خیلی سخته ولی تک فرزندی هم یک جورائی دررحق بچه ها ظلمه

شوهر من برا دومی مخالفه😭

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز شخصیه کاملا شرایط اقتصادی روحی سبک زندگیا متفاوته. ولی در کل دو تا بچه بهتره پدر مادر و مادر ...

اینکه ادم شرایط شو نداره بحثش جداست نباید بیاره چون آسیب چیزی نداره ولی الان میبینم شرایط اوکی به فکر افتادم 

خودشناسی DNA plus
چرا

به خاطر اینکه میگه بچه اعصاب میخاد وشرایط مالی

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
از قبل داشتم 

سعی کن از نظر افسردگی خوب بشی‌

من خودم دخملم ۴ سال نیمش حقیقتااا خیلی شعار تک فرزندی سر  دادم.الان گاهی پشیموتم گاهی خوشحالم

شاید اگه کرونا نبود میشد کلاسی چیزی رفت اینقد ناراحت نبودم.

شما که شرایطش دارید بیار جاریم پسر بزرگهش اندازه دخترم پسر دومیش دوسالعش راحت باهم بزرگ میشن

البته فوق العاده فضولن

که اون بستگی به تربیت مادر داره.

چون کاربر فهمیده ای هستی🤣 اینجا جای این سوال نیست یکی سومی رو داره بفکر چهارمیه  یکی هم اصل ...

لطف داری عزیزم 😁😅 می‌دونم ولی میشه نتیجه گرفت دو نفر خیلی عالی و کلی توضیح دادن دنبال یه همچین جوابی بودم 

خودشناسی DNA plus
سعی کن از نظر افسردگی خوب بشی‌ من خودم دخملم ۴ سال نیمش حقیقتااا خیلی شعار تک فرزندی سر  دادم. ...

میرم مشاوره حتما اره دقیقا این کرونا گند زد به همه چی منم خیلی شعار تک فرزندی میدم ولی میگم اگه بیارم با فاصله کم اگه نه هیچ وقت نیارم 

خودشناسی DNA plus
لطف داری عزیزم 😁😅 می‌دونم ولی میشه نتیجه گرفت دو نفر خیلی عالی و کلی توضیح دادن دنبال یه همچین جوا ...

دومی ما که دو هفته دیگه بدنیا میاد

توام تصمیم ت رو بگیر

برای افسردگی هم طب سنتی رو پیشنهاد میکنم

مخصوصا زایمان و بارداری بدن رو سرد میکنه 

اول یکم به خودت رسیدگی کن 

ان شالله خدا هم کمک ت میکنه💋

دومی ما که دو هفته دیگه بدنیا میاد توام تصمیم ت رو بگیر برای افسردگی هم طب سنتی رو پیشنهاد میکنم ...

جدی بسلامتی 😍 فاصله سنی چقدره ؟ اتفاقا طب سنتی رفتم دارم درمان میشم ولی فعلا خوب نشدم 

خودشناسی DNA plus
میرم مشاوره حتما اره دقیقا این کرونا گند زد به همه چی منم خیلی شعار تک فرزندی میدم ولی میگم اگه بیار ...

اره دقیفااا

من الان دخترم بزرگ شده میتونم راحت کلاس برم پیاده روی کنم دور بزنمم

ولی شب روز شده حسرت خوردن چون میبنم دخترم واسه ی بازی کردن با بچه های دیگه چقد باج میده وخوااش تمنا