2777
2789
۵ ساله طلاق گرفتن، بهاره رهنما یک سال بعد از طلاق ازدواج کرده، بیشتر میخوره شوهر بهاره رهنما زندگیشو ...

خب ۵ سال باشه چ بگم والا اونقدم دختره کوچیک نیس نسبت به پیمان قاسم خانی کوچیکه 

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تو اینستا نوشتن والا چندانم طفل نبوده از تو سنش بیشتره 

شاید من ۵۰ سالم باشه، از کجا میدونید😂

بعدم مشخص بود شوخیه که گفتم طفل بوده 

هرچیزی هم تو اینستا و این پیج های زرد می‌خونید باور نکنید

چرته عزیزم اینا ۶ساله جدا شدن دختر متولد  اسفند۶۹ هست دهه هفتادیه

نمیدونم والا اینطور شنیدم 

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️
انقد از این جواب کیلیشه ای بدم میاد😒 مگه من گفتم به من و شما ربط داره؟من پرسیدم راسته؟و اینکه اخلا ...

عصبانی نباش دوستِ من😊♡

شاید برای شما جواب کلیشه ای بنظر بیادولی من خیلی قبولش دارمو سعی میکنم بهش عمل کنم.گاهی وقتا خبرگزاریای مختلف یا پیجای مختلف برای افزایش بازدیدشون زندگی خصوصی افراد مشهورو بولد میکننو خیلی بهش پر و بال میدن. درصورتیکه اوناهم مثل همه ماآدمن به هرحال و این حق طبیعیشونه که نخوان رسانه ها تو همه زوایای زندگیو روابطشون سرک بکشن.

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته 
عصبانی نباش دوستِ من😊♡ شاید برای شما جواب کلیشه ای بنظر بیادولی من خیلی قبولش دارمو سعی میکنم بهش ...

اونا یه چهره رسانه ای هستن دوست خوبم😊

و این چیزا جزئ لاینفکه زندگیشونه.

و شما اگه از اینجور حرفا و تاپیکا خوشت نمیاد میتونی اصلا نظر ندی.چون اینجا هر کسی در مورد چیزی که دوس داره و ذهنشو مشغول کرده صحبت میکنه،درمورد غنی کردن اورانیوم که بحث نمیکنیم.