2777
2789
عنوان

رادمنش چی شده؟

242 بازدید | 13 پست

اقا من امروز بعد دو روز اومدم دیدم دوستام صدام کردن تو تاپیکالی الان هیچکس نیست یگه چی شده.دارم میمیرم از فوضولی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

رادمنش مردی بود در لباس زن😁

و مردی بود در لباس مرد

دو نقش متفاوت رو خیلی شیک بازی کرد

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
رادمنش مردی بود در لباس زن😁  و مردی بود در لباس مرد  دو نقش متفاوت رو خیلی شیک بازی کرد

یعنی چی؟مرد بود یا زن بود بالاخره؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار ۵ میگه رادمنشو و اون دختره که تاپیک زده بود میگف رادمنشو میخوام . میکه هردو کاربر یکی بودن ...

چرا اخه چه کارا نمیکنن 

یعنی چی؟مرد بود یا زن بود بالاخره؟

یکی براش تاپیک میزد رادمنش عاشقتم وال و بل  خودش بود😐

نی نی یار 5 آی پی رو چک کردن فهمیدن  خودش برای خودش با نام کاربری مونث تاپیک میزده🤦

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

سلام

باز که پیگیره رادمهری😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

[QUOTE=178849656]سلام باز که پیگیره رادمهری😂[/QUO

سلام باجی اخه اومدم دیدم صدام کردن دیر رسییییدم خیلی دیرررر  

نمیدونم . شاید جلب توجه 

ماهیتش مرد بود یا زن؟

[QUOTE=178849656]سلام باز که پیگیره رادمهری😂[/QUO سلام باجی اخه اومدم دیدم صدام کردن دیر رسیییی ...

عیب نداره عوضش مث ما سر کار نزاشتت😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
عیب نداره عوضش مث ما سر کار نزاشتت😂

این نشون میده هیچکس اینجا واقعی نیست داستاناشم واقعی نیست معلوم نیست پشت این اکانتا مرد نشسته یا زن.شایدم یه بچه بوده که اومده قشنگ یه سایتو بازی داده

این نشون میده هیچکس اینجا واقعی نیست داستاناشم واقعی نیست معلوم نیست پشت این اکانتا مرد نشسته یا زن. ...

واقعا به هیشکی نمیشه اعتماد کرد تو این سایت