بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ترجیح میدم آقا باشه ،میخوام مشکلات و خودم از دید یک مرد سنجیده و حلاجی بشه اپدیت باشه و ...
عزیزم الکی پولتو دور نریز. بیا برو پیش دکتر خشایار نعماوی زاده کارش عالیه. شمارش ۰۹۳۵۱۳۰۵۵۹۰ من کلی مشاور و روانشناس عوض کردم هیچ کدوم به درد نخوردن فقط پولمو دور ریختم تا بالاخره یک نفر خوب رو پیدا کردم. جوان هم هست
دکتر مجید محمودی مظفر روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه مدیر مركز مشاوره و روانشناسی راه فردا کارشناس برنامههای صدا و سیما مشاوره کودک و نوجوان و خانواده کارگاههای آموزشی پیش و پس از ازدواج انجام تستهای استعدادیابی، شخصیت شناسی مشاوره فردی و اختلالات
دیگه تبلیغ نداره واقعا ایشون فوق العاده هستن همچنین بسیار هم منصفن
دکتر سهیلا منعم (شماره نظام پزشکی ۵۳۸۳)، روانشناس خوب و منصف در غرب تهران، با ارائه مشاورههای تخصصی و مؤثر، به والدین و کودکان در حل مشکلات روانی و رفتاری کمک میکند. ایشان با توجه به نیاز مراجعین، خدمات مشاوره را به صورت حضوری در تهران و غیرحضوری برای سراسر ایران و ایرانیان مقیم خارج از کشور ارائه میدهند. علاوه بر این، دکتر منعم با قیمت مناسب و شفاف، گزینهای عالی برای کسانی است که به دنبال مشاورهای حرفهای و اقتصادی هستند. برای دریافت نوبت و اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره 09032347215 تماس بگیرید.
دکتر سهیلا منعم (شماره نظام پزشکی ۵۳۸۳)، روانشناس خوب و منصف در غرب تهران، با ارائه مشاورههای تخصصی ...
دکتر سهیلا منعم (شماره نظام روانشناسی ۵۳۸۳)، یکی از روانشناسان خوب و منصف در غرب تهران، با تخصص در روانشناسی بالینی، زوجدرمانی و رواندرمانی، آماده ارائه خدمات حرفهای به مراجعان است. خدمات ایشان شامل مشاوره حضوری و غیرحضوری برای سراسر ایران و همچنین مشاوره غیرحضوری برای ایرانیان مقیم خارج از کشور است. با بهرهگیری از دانش و تجربه، دکتر منعم همراهی مطمئن در مسیر حل چالشهای روانی و بهبود روابط خواهد بود. برای دریافت نوبت و مشاوره با شماره 09032347215 تماس بگیرید و گامی ارزشمند برای سلامت روان خود و خانوادهتان بردارید.