2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خخ خیلی قشنگه عروسشونو خیلی دوس دارم الانم منتظر تکرارشم

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...

وااای چرا تکرارشو نمیده؟؟

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...

قشنگه فیلمش؟ من قسمت اول و دیدم زیاد خوشم نیومد دیگه ندیدم، ارزش دیدن داره؟

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
منم فیلمشو خیلی دوست دارم 

چرا الان تکرارشو نمیده؟

البته من چندبار دیدمش😁😁

قشنگه فیلمش؟ من قسمت اول و دیدم زیاد خوشم نیومد دیگه ندیدم، ارزش دیدن داره؟

آره به نظر من که قشنگه البته شوهرم مسخرم میکنه میگه اینا چیه میبینی😅😅😅

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
آره به نظر من که قشنگه البته شوهرم مسخرم میکنه میگه اینا چیه میبینی😅😅😅

چه کنیم تو این خونه نشینی مجبوریم بچسبیم به تی وی😂

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد