2777
2789
عنوان

کیا عاشق شوهراشون نیستن؟

506 بازدید | 18 پست

من ازدواجم اجباری نبود ‌خودم خواستم چون خیلی دوست داشتم ازدواج کنم سنمم شده بود سی سال . ناراضی هم نیستم‌. یه بدی هایی داره نامزدم ولی خب هیچکس کامل نیست . قبلا هم اصلا فکر نمیکردم اگه سنتی ازدواج کنم حسرت عاشقارو میخورم ولی جدیدا این حس توم به وجود اومده  ‌ . شما چجوری باهاش کنار میاین ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دوباره ازدواج کردی؟ 

بله و با اینکه اخلاقای همسرم اولم خیلی از دومی بهتر بود ولی چون دومی رو دوست دارم احساس خوشبختی میکنم و خوشحالم 

هشت سال از ازدواج دومم میگذره

علاقه و عشق درست با شناخت بوجود میاد دخترجان ....هیجان عشق و علاقه هایی که‌میبینی بعد چن‌ماه میره .. ...

منم این مدلی فکر میکردم ولی الان سه ماهه که نامزدمو میشناسم و به نظرمم خوبه خوشمم میاد ازش بهش احترام میذارم محبت میکنم چیزی کم نمیذارم ولی دوسش ندارم اونم تلاششو میکنه احترام میذاره ابراز علاقه هم داره ولی رفتاراش عاشقانه نیست . نمیدونم میتونید درک کنید حرفمو یا نه درکش یکم سخته چون خودمم قبل ازدواج همین تفکر شمارو داشتم الان درک میکنم قضیه از چه قراره 

بله و با اینکه اخلاقای همسرم اولم خیلی از دومی بهتر بود ولی چون دومی رو دوست دارم احساس خوشبختی میکن ...

خودتو و مردمو گول نزن. اخلاق همسر بسیار مهمتر و اثرگذارتر از عشق هست.آدم با همسر خوش اخلاق خوشبخت تر میشه نسبت به همسر عاشق.

منم این مدلی فکر میکردم ولی الان سه ماهه که نامزدمو میشناسم و به نظرمم خوبه خوشمم میاد ازش بهش احترا ...

پس نیاز به عاشق شدن نداری بلکه نیاز به ابراز محبت همسر داری. این دو تا با هم فرق دارن.

[QUOTE=178798029]منم این مدلی فکر میکردم ولی الان سه ماهه که نامزدمو میشناسم و به نظرمم خوبه خوشمم میاد ازش بهش احترا ...[/QUO

میفهمم دخترجان اما من منظورم این نبود که اصلا نسبت به طرف خنثی باشی و باهاش ازدواج کنی یه کمی علاقه هم شرطه ....خودتونم بی تاثیر نیستید به محبت کردن عادت کنید علاقه م میاد کم کم...رابطه جنسی درست خودش کلی وابستگی و علاقه میاره ....ببین تلنگر کار کجاست باید کجارو فعال کنید 

پس نیاز به عاشق شدن نداری بلکه نیاز به ابراز محبت همسر داری. این دو تا با هم فرق دارن.

ابراز علاقه میکنه نیازام هم برطرف میکنه مرد سردی نیست ولی هیجان و شور نداره که مشخصه به من عشق نداره منم همینطورم دقیقا باهاش ‌انگار که جفتمون داریم به وظیفمون عمل میکنیم و احترام و آرامش برقرار میکنیم در همین حد. عشقی بینمون نیست کاملا منطقی همو انتخاب کردیم  

چه تضمینی هست طلاق بگیری عاشق بشی و یک شوهر عاشق پیشه گیرت بیاد ؟!!!!!! آدم عاقل نقد را ول نمیکنه ن ...

درست میگی عزیزم منم راضیم به هیچ وجه نمیخوام ولش کنم برم پی عشق ‌‌. میخوام بدونم چجوری باید کنار بیام