2777
2789

من یه خواستگار داشتم که همو دوست داشتیم. یه چیزایی بهم گفت من باهاشون کنار نمیومدم و جواب رد دادم. تقریبا یه هفته بعدش بهش پسام دادم و از سر خودخواهیم دروغایی بهش گفتم که باعث میشد راحت فراموشم نکنه. درحالیکه من بعدش فهمیدم همون موقع قرار خواستگاری با یه نفر دیگه رو گذاشته بود😭😭😭 بقیشو پایین میگم بچه ها لطفا بهم مشورت بدین از صبح فکرم درگیره و داغونم😑😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب اگه اخلاقتون بهم نمیخورد چرا بعد ی هفته پیام دادی بهش

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

@رز۱۳۷۸ 😐

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

قبل اون حرفا چون فکر میکرد من خودم جواب رد دادم خوب فراموش کردنم براش راحت تر بود. ولی بعد اون حرفا دیگه نه. تا اینکه یه مدت بعد آشناییش با اون دختر بهم پیام داد و گفت من تو رو میخوام و میترسم در اینده حسرتت رو بخورم و میخوام دوباره بیام جلو. یعنی با وجود اون دختر نتونست از من دل بکنه مخصوصا بعد اون حرفایی که بهش زدم. یعنی اگر اون حرفام نبود مطمئن بودم چیزی برای حسرت وجود نداشت چون توپ تو زمین اون نبود دیگه. ولی بعد اون حرفام خودشو مقصر جداییمون میدونست😞😞😞😞