2777
2789
عنوان

هفته ۳۳بارداری

112 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها من تو هفته ۳۳ بارداریم از اول بارداری تا الان ۱۳ کیلو اضافه کردم وزن خودم ۹۴بود الان شدم ۱۰۷بنظرتون زیادی نیس؟خیلی تو فکرم و استرس دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چربی و شیرینی  و نشاسته دار رو با احتیاط مصرف کنید

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
والله مصرف نمیکنم.من سر بچه اولمم اینجوری بودم ۸۳کیلو بودم شدم ۹۸ولی این بیشتر شده

من ۱۹ کیلو اضافه‌کردم

۱۳ کیلوش بعد زایمان خالی شد

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
پس خوبه چون خودتون وزنتون زیاد نبوده ولی من از اول بارداری وزنم زیاد بود حالا میترسم اخه دکترمم خیلی ...

خب سعی کن کره اینانخوری

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اره دیگه باید رعایت کنم.۳۰هفته سونو ک دادم گفت وزنش زیاد وزن جنین ۱۸۴۷بود الان نمیدونم خوبه؟

خانوما توروخدا ج منم بدین کی تو بارداری هفته 20 21 سنو واژینال کرده و مشکلی پیش نیومدخ

سنو شکمی تو سرویکس چقد ممکنه خطا داشته باشه؟ 

اره دیگه باید رعایت کنم.۳۰هفته سونو ک دادم گفت وزنش زیاد وزن جنین ۱۸۴۷بود الان نمیدونم خوبه؟

مال من تو۳۲هفته  این وزنوداشت

نه زیادنبوده که خب به نسبت وزن خودت بچت خوبه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...