2777
2789
عنوان

لازانیا مجلسی😋😋 کی بلده

663 بازدید | 5 پست

کدبانوهای محترم 🗣🗣 کی بلده بهم یاد بده بار اولمه میخوام درست کنم 

دستورش تو نت هست ها میخوام کسی که خودش تجربه داره بگه 

نیاز به پرواز نیست؛  همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍

۱-ببین اصلا سس بشامل یا خامه نزن .

۲- مواد رو سرخ کن 

۳-پودر آویشن رمز موفقیتته

۴-برگ های لازان رو نجوشون که وا میرن . فقط چند دقیقه بنداز توی آب جوش خاموش شده بمونن

۵- برگ ها رو در بیار اول روی لایه اول پنیر بریز بعد مواد دوباره پنیر روی مواد  که پنیر باعث چسبندگی لایه ها میشه

۶-من که توی ماهیتابه دو در میگذارم عالی میشه 

۷- قارچ و پنیر و آویشن لازان رو خوشمزه میکنه 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

پیازو ریز کن و تفت بده. گوشت چرخ کرده هم بریز و باهاش تفت بده.قارچ و فلفل دلمه هم خورد کن و بریز توش. نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه لازانیا و رب رو بزن و مثه مایه ماکارونی اماده کن. سس بشامل هم دو قاشق غذاخوری ارد رو با کم کره تفت بده. بعد یه لیوان شیر بریز توش و هم بزن. غلظتش مثه فرنی شد خاموش کن. ورقه لازانیا رو بجوشون و ابکش کن. ظرفتو چرب کن. یه لایه ورق لازانیا، روش سس بشامل بریز، بعد روش خوراکتو بریز، بعد پنیر پیتزا. ۴ لایه به همین شکل برو. لایه اخر که لازانیا گذاشتی روش فقط پنیر پیتزای فراوون بریز. روش یکم اب اسپری کن و نیم ساعت بذار تو فر. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱-ببین اصلا سس بشامل یا خامه نزن . ۲- مواد رو سرخ کن  ۳-پودر آویشن رمز موفقیتته ۴-برگ های لا ...

ممنون عزیزم برا همین بشامل دو دلم 

چجوری میشه بشامل

پیازو ریز کن و تفت بده. گوشت چرخ کرده هم بریز و باهاش تفت بده.قارچ و فلفل دلمه هم خورد کن و بریز توش ...

عزیزم بشامل مزه شو چجوری میکنه؟ دو دلم که بشامل بزنم یا نه

عزیزم بشامل مزه شو چجوری میکنه؟ دو دلم که بشامل بزنم یا نه

سس بشامل مزه ش رو عالی میکنه اگه لازانیا پیش پخت بگیری جوشوندن لازم نداره فقط تو اب گرم چند دقیقه بذار و سس بشامل رو رقیق تر درست کن  اگه نیمه اماده یا معمولی بگیری چند دقیقه باید بجوشونی پنیر پیتزا هم تو هر لایه ش بریز عالی میشه