2777
2789
عنوان

چیکار کنم به عشقم برسم؟😔

318 بازدید | 41 پست

دیگه کلافه شدم ۳سااااله باهمیم یه ساله ک هرروز سردتر میشه چیکار کنم دوباره خوب شیم الانم ک کلا کاتیم تو فکر دعا گرفتنم ولی میترسم چه دعایی میشناسین ک حلال باشه بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستي ي نفرو ميشناسم تو ماره دعا نويسيه كاره طرف حرف نداره خواستي درخواست دوستي بده شمارشو برات بزارم اما پول ميگيره ها

خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗

چرا وقتی  می بینی  سمتت نمیاد  و نمی خواد می خوای زوری نگهش داری؟؟؟  چرا برای خودتون ارزش قائل نیستین؟؟؟

واقعا متاسفم

برای منم یه پسری دعا گرفت  در حدی که اسم مادرم از رفیقم پرسیده بود اونم الکی گفت 

تا متوجه شدم 

کات کردم  نکن اینکارو عزیز من  !!!

ب نظرم کاری نکن اصلا .من واقعا اینچیزا رو دیدم هر وقتی اینطور شده ادم من نبوده ولی با کسیم الان ک اصلا دغدغه رفتنش و ندارم بنظرم اگر واقعا اذیتی اون رابطه رابطه تو نیست ‌.نذار جای ناز و نیاز عوض بشه .اگرچه اینا در حد حرف اسونه عملش واسه خودمم سخت بود ولی به هر جون کندنی بود انجام دادم.