2777
2789

دکتر گفت یه شب بستری میشی .

و اینکه نوار بهداشتی سایز بزرگ ببرم یا از این پوشک بچه ها بخرم

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

نمیدونم عزیزم چرا کورتاژ مشکلتون چی بود

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلب نینی تشکیل نشد😔

نمیشه با دارو سقط  کنی ؟

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
قلب نینی تشکیل نشد😔

نگران نباش عزیزم انشالله خدا ب زودی زود جاشو برات پر میکنه و بسلامتی بغلش میکنی .توکلت ب خدا باشه برات صلوات میفرستم

دوروز دیگه ۱۰ هفته میشم .دکتر گفت بالای سه ماهی با دارو اذیت میشی

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

نگران نباش عزیزم انشالله خدا ب زودی زود جاشو برات پر میکنه و بسلامتی بغلش میکنی .توکلت ب خدا باشه بر ...

مرسی گلم دعا کنید .خدا بعد هفت سال داد ولی اینجوری شد یهفتس هندز باخودم نتونستم کنار بیام برم برا کورتاژ کارم شده فقط سونو رفتن که قلبش میزنه بلخره😔😔😔😔ولی شنبه دیگه میرم 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
چندروز درد داشت

والا دکترش بهش گفت دوساعت استراحت کن و پاشو سراغ کارای روزمرت اما این بخاطر اینکه شیش ماه قبلش سزارین کرده بود خیلی اذیت شد میگف برام از سزارین بدتر بوده

عزیزم بیمارستان خصوصی کن رفتم شلوار و شورت و تیشرت بردم اما همش بلااستفاده موند چون همشو درآوردم همون اول

شورت خودشون یه بار مصرف دادن و لباسای بیمارستان

پوشک سایز بزرگم خودشون دادن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

لباس دکمه دارکه راحت تنت کنی برگشتی پالتووکاپشن و...هم دکمه دار هودی و...نبربرای برگشتت

شلوار یکه فشاربهت نیاره

دمپایی وزیراندازو...که اصولاًبیمارستان میده ویامیگه تهیه کنید

نواربستگی به خودت داره پرستارابااون بزرگا راحت ترن ولی میشه دوتانوارو پشت به پشت وصل کنی کوچیکم هست خوبه...

ان شاا...که سری بعدبرای زایمانت بری🤲❤امیدوارم بزودی زود یه دختر ویه پسرسالم وشیطون خدابهت بده تاپیک بزنی واییییییی بچه هام اذیتم میکنن شیطونن مام بیایم دلداریت بدیم🌸❤

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
مرسی گلم دعا کنید .خدا بعد هفت سال داد ولی اینجوری شد یهفتس هندز باخودم نتونستم کنار بیام برم برا کو ...

توکلت ب خدا باشه ناامید نباش خانمی ..تو یه بار بارداری شدی پس مطمعن باش بازم میشی خدا خیلی بزرگه نمیزاره بیشتر از این عذاب بکشی ..لابد مصلحتی درکار بوده برات ..ناامید نباش انشالله ب زودی صاحب یه بچه ناز و تپلی میشی