2777
2789

دوهفته ای ۱۰ گیگ

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدام اینترنت رایگان میگیرم با ترفندای خوب

بکو مام فیض ببریم😁😁

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍

من بعضی وقتا جرات ندارم حساب کنم از بس زیاد میشه

معمولا سه چهار بسته ۵ گیگی ماهانه می گیرم (به مرور، هی تموم میشه باز می گیرم)، به علاوه یه بسته نامحدود ماهانه ۱ شب تا ۱۱ صبح برای دانلودای خاص (بازی، فیلم، سریال)

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
چ‌ سیم کارتی؟ چ کدی میزنی برا فعال سازی ؟

من اصفهان اینجا یه خدمات ارتباطی ایرانسل هست کنارشم ارتباطب همراه اوله بنر بزرگ زده سیم کارت رایگان. هر کی بره با کارت ملی بهش سیم رایگان میدن. هر شخص می تونه ۱۰تا سیم داشته باشه من ۱۰تا گرفتم شوهرم ده تا