2777
2789
عنوان

رشد نکردن جنین با ضربان قلب

1081 بازدید | 8 پست

مامانها اینجا کسی بوده تو هفته های اول بارداری جنینش با وجود ضربان قلب رشد نکرده باشه؟ من ده روز پیش جنینم ضربان داشت و شش هفته و چهار روزش بود. امروز بازم با وجود اینکه گفتن ضربان داره و طبیعیه ولی بازم همون شش هفته و چهار روزش بود. اندازه اش هیچ تغییری نکرده. مشکلی هست یعنی؟ سابقه سقط به خاطر ایست قلبی جنین دارم.

تاریخ اخرین پریودت کیه ؟ 

توقف رشده ولی اینکه قلبش میزنه و گفته طبیعیه یکم مشکوکه ..

دکترت چی گفت

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

پسردایی من الان س سالشه تا ماه پنجم درسا حسابی رشد نکرد جوری ک الت تناسلی ام نداش فک میگردن دختره.ب زنداییم امپول شوک زدن دیگ رشد کرا از شیش ب بعد الان ماشالا خوشگل موشگل

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دو تا سونو رو یجا انجام دادین؟

آخه من یادمه ۷ هفته و چند روزم بود رفتم سونو گفت قلب تشکیل شد سنش هم همین رو نوشته بود، هفته بعدش رفتم جا دیگه سونو دادم که باید ۸ هفته و چند روز میشد ضربانش خوب بود ولی نوشته بود ۶ هفته و چند روز! که فهمیدم این سونو دومیه اصلا دقتش خوب نیست

هر دو تا سونو رو یجا انجام دادین؟ آخه من یادمه ۷ هفته و چند روزم بود رفتم سونو گفت قلب تشکیل شد سنش ...

یه جا تبود ولی جفتشون جای خوب بود. یکیش بیمارستان آتیه یکی ابن سینا

سارا جون  حالت خوبه؟ خیلی وقته نیستی

سلام عزیزم. خوبم مرسی شما خوبی؟ یکم محیطهای سایتها و پیج ها زیادی بهم استرس میده. سعی کردم یه مدت دور کنم خودمو از استرس ولی انگار اصلا نمیشه.