2777
2789
عنوان

بهترین جراح ها بینی 👃👃👃👃

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 32 پست

دکتر علیرضا بابایی جز تاپ ترین ها هستن تو جراحی بینی. جراحی بینیاش خیلی طبیعی و نازه یکی از دوستام بینیشو پیش اون عمل کرد من لج کردم نرفتم پیشش. کاش منم پیش اون میرفتم😓😓 رفتم یه دکتر دیگه افتضاح شد بینیم یه سوراخم کج ترو کوچیک تره و اصلا دوسش ندارم میخوام برم پیش دکتر بابایی برای ترمیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم برای جراحی بینی خیلی دنبال دکتر گشتم عزیزم به نظر من برو پیش یه نفر که جراح پلاستیک باشه برای همین هم من خیلی دنبال دکتر خوب گشتم و با کلی پرس و جو دیدم بیشتر افرادی که میرن پیش دکتر جواد رحمتی جراحی انجام دادن راضین برای همین هم منم ازشون وقت گرفتم و رفتم جراحی کردم و الان شش ماه که جراحی کردم و خداروشکر اصلا مشکلی ندارم .