2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد ۱ساعت

230 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها دیروز تاپیک‌ زده بودم که بعد ۱۰در روز بی بی چکم بعد ۱۰دقیقه خط کم رنگ انداخت امروز باز زدم بعد یک. ساعت دیدم باز یه خط آورد یعنی یک ساعت تمام جلوی چشمم بود زودتر ازیک ساعت نبود حالا من چطوری بفهمم مثبته یا منفیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من سر بچه اولم شب زدم مثبت شد

من هشت روزه از موعد گذشته الان بزنم نشون میده؟؟

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
مگه نباید حتما صبح بی بی بزنی؟؟

نه فرقی نداره 

حامله که باشی هر موقع روز که بزنی مثبت نشون میده 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
من هشت روزه از موعد گذشته الان بزنم نشون میده؟؟

آره بابا جان از یکی دو روز بعد نشون میده . چجوری تاحالا طاقت اوردی بی بی نزدی هشت روززززززززززز

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
آره بابا جان از یکی دو روز بعد نشون میده . چجوری تاحالا طاقت اوردی بی بی نزدی هشت روززززززززززز

نمیدونم 3 ماه اقدام کردم نشد گفتم اینم نمیشه بعضی وقتا در حد یکی دو دقیقه درد پری دارم ولی میبینم ن نیست

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه