2777
2789
عنوان

به فنا رفتمم چی بگم-.-

393 بازدید | 40 پست

من گوشیمو دادم پسر عموم زنگ بزنه به مامانش بچش بعد اسم سعید تو گوشیم دید بهمم گفت الان بره به مامانش بگه برام کلی حرف درست میشه تو فامیل اونام که دنبال آتو :((چه کنم

بوگو بهت چیز میز میدم نگو 

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعیده دوستت بوده 😎دیوار حاشا بلنده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

زودی عوضش کن بزار سعیده بعد ک گف ب مامانش بگو سعیده دوستم بوده پسرت اشتبا خونده سعید

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️

مام ازین آتو ها زیاد دیدیم چرا خودتو باختی بگو سعیده بوده ه جا نشد یا بگو مخفف اسمشه چرا اول بندو آب میدی محکم باش

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
مام ازین آتو ها زیاد دیدیم چرا خودتو باختی بگو سعیده بوده ه جا نشد یا بگو مخفف اسمشه چرا اول بندو آب ...

نمیدونی که همش دنبال حرفن همینجوری کافیه ی آتو بدی همچنان بزرگش میکنن

بگو دوستمه سعیده اسمشه ب خاطر اینکه سر ب سرش بزارم سعید سیو کردم

بدبختی اینجاس دوست سعیده ندارم کلن دو تا دوست دارم اونم میشناسن اصن نمیتونم ی بهونه پیدا کنم هنگ کردم

اون اسم رو تو گوشیت بکن سعیده یا کلا یه چیز دیگه 

بعدم تو دور و اطرافتون یه رستوران ، فست فود یا کافی نت که اسمش سعید هست رو پیدا کن بزن تو گوشیت😁

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚