2777
2789

سلام لطفا اول تاپیک قبلیمو بخونید که دیشب زدم

من همسرم ماموریت بخاطر عرض ادب و روز پدر امروز اومدم خونمون جاریم هفته ی پیش خونشونو کاغذ دیواری کرده و کلا رفته اونجا فعلا تا کارای مادرشوهرم تموم نشه نمیاد خونه اش حالا من اومدم خونمون دیدم مادرشوهرم همه فرش ها و موکت هاشو داده قالیشویی فردا پس فردا ام‌ خونشونو کاغذ میکنه قبلا که تعمیرات داشت همیشه میومد خونه ی من حدود دو ماه طبقه ی ما بودن تا کارای خونشون تموم بشه حالا من اشتباه کردم برگشتم خونه شب ها تو تاپیکم گفتم که نمیذارن تنها بخوابم حالا چون پایین فرش نداره مطمینم امشب همه میان خونه ی من و تا تعمیراتسون تموم بشه مهمون من هستن از طرفی میگم گناه دارن از طرفی ام حوصلشونو ندارم و میخوام تنها باشم تا خونه تکونی کنم بنظرتون چیکار کنم

اگه بخوامم دوباره برم خونه ی مامانم باید کلید بذارم خونه ی اونا تا اونا بیان بالا واحد ما چون تعمیرات دارن

امشبم اشتباه کردم اومدم خبری از روز پدر نبود🤪🤪🤪

گناه دارن بزار بیان2نفرن

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلیدو بزار واسشون برو خونه بابات. من خودم حوصله مهمون داری ندارم

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕
گناه دارن بزار بیان2نفرن

دو نفر نیستن

پدر و مادر همسرم با خواهر و برادرشون

منم خودم دل رحمم بخدا بدجنسم نیستم اما خب میخوام خونه تکونی کنم دوست دارم تنها باشم دوست ندارم کسی آمارمو بگیره

مادر شوهر منم کاغذ دیواری کرد یه سال 

یه سال کابینت میکردن 

سنشون هم بالاست ولی اصلا از من انتظار نداشتن که بیان بالا  منم همین مراحل رو دو سال شب عید داشتم 

ولی نرفتم پایین بمونم 

به نظرم درست نیست رفتن  

بازم هر کس یه نظری داره 

پیج 

عزیزم خودت بهش بگو بیاد خونت ..زمین ک ب اسمون نمیرسه ..تا ابدم ک نمیخان بمونن ..خونتم ک نمیخان بخورن ..یکم مهربونتر رفتار کنیم دنیا بهشت میشه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

کلیدو بزار برو خونه بابات بعد اومدی خونه تکونی کن

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
دو نفر نیستن پدر و مادر همسرم با خواهر و برادرشون منم خودم دل رحمم بخدا بدجنسم نیستم اما خب میخوام ...

حق داری 4نفرن چند روز کار دارن؟

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          
دو نفر نیستن پدر و مادر همسرم با خواهر و برادرشون منم خودم دل رحمم بخدا بدجنسم نیستم اما خب میخوام ...

مگه میخای قله فتح کنی ک نمیخای امارتو بگیرن 😀بابا انقد خودتونو درگیر حرف و حاشیه نکنید یه خونه تکونی دیگه امار داره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من اصلا نمیتونم این کارو کنم مخصوصا که الان دم عید و خونم تا حدی نامرتب شده دارم فکر و خیال میکنم که چیکار کنم چون کلیدم بذارم برم تهش میگن چقدر دختره شلخته و....هست

نمیخوام هم بهشون خوبی کنم هم اینکه پشتم حرف و حدیث باشه و هم اینکه هی بشورم و بسابم و پخت و پز کنم

من سکته میکنم اگه خونه نباشم کسی تو خونه ام باشه 

حتی گاهی یه شب توی ماه خونه نیستم و شوهرم خونه تنها میمونه  خیلی حس بدی دارم 😂😂

من خودم باید همه امور خونه رو کنترل کنم  😁

پیج 

من اصلا نمیتونم این کارو کنم مخصوصا که الان دم عید و خونم تا حدی نامرتب شده دارم فکر و خیال میکنم که ...

چی بگم😐

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕

این همه آدم خونه تکونی و کاغذ دیواری و فرش بره قالیشویی دارن،شب نمیره جایی بخوابن

اما اگر تو یه ساختمون هستید باید تعارف کنی چاره ای نیست

کلا منم از آدمای بی برنامه خوشم نمیاد

یه بار این بلا سرم اومده حالا ما تو یه ساختمون نبودیم،منم کارهام تموم شده بود ،با لباس کثیف میومدن ،باید برای ۱۲ نفر غذا میپختم ،دست تو جیبشون هم نمی‌کردند آخر هم طلب کار و بدون تشکر رفتن ،پشت سرم هم کلی غیبت کردند ،جاریم اومد گفت بهم.

من تعریف نکرده بودم ،خودشون با شوهرم هماهنگ کرده بودند

بعد گذشت ۱۴ سال هنوز ازشون رنجش دارم،تاپیک شما من رو یاد اون خاطره تلخ انداخت