2777
2789

من دوتابچه کوچیک پشت سرهم دارم تواین ماه دوبار لیزر کردم یه بار عکس رادیولوژی گرفتم الان چهارپنج روزه عقب انداختم پریودم منظم بود،بی بی چک منفی بود امروز ولی اگه باردار باشم سوای اینکه شرایطش رو ندارم بخاطرلیزر و عکس دندون معلوم نیست چی بشه دوروزه زعفران و رازیانه میخورم دیگه چیکار کنم به دادم برسید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست من یه جور قرص انداخت بچه سقط شد، از ناصرخسرو پیدا کرده بود(یکی خوراکی، یکی هم واژینال)

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
بچه که نعمت هرچی قسمت باشه نمیشه باش جنگید

از این حرفای کلیشه ایی نزنید مامسئول رفتارهای و کارهای خودمون هستیم من بخاطرشرایط به این موضوع فکر نمیکنم گفتم دوبار لیزر کردم عکس رادیولوژی گرفتم قطعا بچه هایی درکارباشه مشکل دار میشه

نمیدونم فاز اینایی که میگن گناه داره چیه؟!! تو ابن شرایط اقتصادی تامین آینده یه بچه ام کار حضرت فیله این بنده خدا که ۲تا داره و این میشه سومی. عزیزم برو یه ازمایش خون بده اول بعدم منظم هرروز بومادران و رازیانه و پونه و اویشن و سیاه دانه ۳وعده دم کن بخور اگه باردار بودی اصلا نترس بچه هات بیشتر گناه دارن تو این وضع