2777
2789
عنوان

بورسیا بیاین

147 بازدید | 20 پست

سلام عزیزان. من تازه متوجه شدم که صندوق حامی یعنی همون جایی که  نوشته قدرت خرید   ماهیانه از ده درصد به بالا بهت سود میده. کسی میدونه چند درصد به من سود داده ؟ ۷۷۰ تومن داشتم شده ۱۲۶۰   توی گردش حسابمم نوشته ۴۹۳۰۰۰ تومن از صندوق حامی بهم اضافه شده. تقریبا ۱.۵۷ برابر اما نمیدونم چند درصد . 

به نظرم خرید و فروش نکنیم خیلی بهتر سود میکنیم تصمیم دارم از سود هر ماه از هر سهم ۲۰۰۰ سهم بخرم و هرگز بهش دست نزنم  و اصل پولمم بزارم تو همین صندوق باشه  هم سود میکنم هم سهام میخرم اگر شصت درصد ضررم جبران شه البته   

شما چه تصمیمی دارین ؟ 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

سلام دوست عزیز میشه اگه اطلاعی راجب سهام عدالت داری به اشتراک بزاری؟ 

من رفتم سجام سهام عدالت ثبت نام کردم تو کارگزاری اگاه الانم کدشو ... رو دارم ولی اصلا نمیدونم به چ دردی میخوره چیکار میشه کرد 🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکش بیرون پولاتو. قراره بازم بدزدن

بدزدن من که  سهامو از جیب نمیخرم اصل پولمو میزارم تو همون قدرت خرید بمونه  از سود پول  سهام میخرم 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
چی؟ من متوجه نشدم یعنی توقدرت خریدمون پول داشته باشیم ده درصد سود میده؟؟؟؟

بیشترم والا من که  تقریبا یکو نیم درصد سود کردم. اصلا هم نمیدونستم.  

سلام دوست عزیز میشه اگه اطلاعی راجب سهام عدالت داری به اشتراک بزاری؟  من رفتم سجام سهام عدالت ...

هیچی باید منتظر دولت باشی اگر ازاد کردیه میتونی با کد بورسیت بری ببینی چقدر سود و ضرر کردیه. به نظرم این سهامو بزار بمونه   نفروشش

چ جالب مطمئنی؟؟ تو چن وقت این سودو داده تقریبا ۶۰ درصد سود داده

یک ماه 

چطور پول گذاشتی حامی؟

الان ۳۲ تومن ولی قبلا هشتااد تا بود از اون هشتاد تا تا همین دیروز هی نوسان گیری و سهام میخریدم. بعد ی ماهه پولمو گزاشتم تو سهمی در حدی که ۷۷۰ تومن تو قدرت خریدم بود هر چی از اون جا ضرر میدادم  دیدم رو این سود داده.  زنگ زدم کارگزاری گفت اره این یه صندوقیه به اسم حامی که از قدرت خریدتون سود براتون میسازه راحت بدون درد سر 

ی ماه ۶۰درصد سودداده چراااا همین قدرت خرید خودمون😂

برو تو کردش حسابت ببین ۳۰/۱۱ بهم سود داده نوشته از صندوق حامی 

هیچی باید منتظر دولت باشی اگر ازاد کردیه میتونی با کد بورسیت بری ببینی چقدر سود و ضرر کردیه. به نظرم ...

الان که من ثبت نام کردم میتونم سهام دیگه ای خریدوفروش کنم؟

واینکه کد بورسی دقیقا کدومه چن رقمیه؟