2777
2789
عنوان

بچه هفت روزم زردی داره 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 72 پست
شمام بخاطر زردیش بهش ندادی

نه سه روز اول شیر نداشتم شیر خشک خورد مزه کرد بهش دیگه شیر خودمو نخورد اونو دوست داشت کلنجار رفتم یک هفته دیگه ولش کردم بعدم رفلاکسی شد دیگه بدتر 

من عقیدم اینه شیر خشک بچرو بهتر سیر میکنه 

اون جوری هم همش سینت شب تا صبح تو دهنش نیست

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
اره  ولی حس میکنم وقتی بهش شیر میدم بچه زرد میشه😢

خب باید خودتم رژیم پایین آوردن زردی بگیری.گرمی نخوری تا زردیش بالا نره.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟😅دور از جون. منم بخاطر اینکه ضعیف بودم و بدنم خالی شد ناراحتم اما پشیمون نیستم.ولی بچه ی بعدیم ...

میدونی خییییلی راحتم بخدا 

هم بهتر سیر میشه میخوابه همش بهونه ممه نمیکنه 

یک جا برم شیر هست بدند بخوره 

شوهرم نصف شب خواب باشم درست میکنه میده میخوره 

هم بچه وابسته نیست

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
میدونی خییییلی راحتم بخدا  هم بهتر سیر میشه میخوابه همش بهونه ممه نمیکنه  یک جا برم شیر ...

آره خب.ازاین لحاظ خوبه.بچه من پیرم کرد.کولیکی بود.بعدش یه مدت شیرم رقیق شده بود و بچم ضعیف شد کلی داستان داشتم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
آره خب.ازاین لحاظ خوبه.بچه من پیرم کرد.کولیکی بود.بعدش یه مدت شیرم رقیق شده بود و بچم ضعیف شد کلی دا ...

آره بابا بیچاره مادر اینو نخوره اونو نخوره 

بدنش بعد زایمان به کلسیم نیاز داره لبنیات نخوره 

اه

آره بابا بیچاره مادر اینو نخوره اونو نخوره  بدنش بعد زایمان به کلسیم نیاز داره لبنیات نخوره&nb ...

آره.من مریض شدم بعدش.ولی خب یه مزیت که داشت همین بود که چیزایی که نمیتونست بخوره خودم میخوردم تا بره تو بدنش.

قدم نورسیده مبارک.هزار بار اینجا گفتم ولی مامانهای جدید اصلا حرف گوش نمیدن.شیرخشت و ترنجبین بخورید ه ...

شیر خشت خیییلییی خطرناکه.

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

من برا بچم اینکارو کردم و به علاوه دستگه، دو روزه پایین اومد.

عناب خیس کن تو عرق کاسنی و خوب که خیس خورد نرمش کن تو همون عرق و صافش کن و یذره با قاشق بهش بده بخوره، خیلی خوبه، خودتم مرتب بخور.

فلوس هم خوبه ولی چون جزو باقله است باید حواست باشه بچت باقلایی نباشه که خطرناک باشه براش

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
تره برای بچه تازه بدنیا اومده تا شش ماه ال به جز شیر نباید چیزی داد ،یا شیر مادر یا شیر خشک 

متوجه نشدم چی گفتین، من به کاربر دیگه گفتم شیر خشت خطرناکه، شیرخشت نه شیر خشک. شیرخشت که برا زردی میدن باعث عقب ماندگی مغزی میشه

متوجه نشدم چی گفتین، من به کاربر دیگه گفتم شیر خشت خطرناکه، شیرخشت نه شیر خشک. شیرخشت که برا زردی می ...

حرف شما رو تایید کردم گفتم بله خطرناکه که تا شش ماهگی بچه تمام نشده بخوایم چیزی بدیم بهش ..

شیر خشت خیییلییی خطرناکه.

زیاد نمیریزه که.ما به همه ی بچه هامون میدیم.به بچه ی خودم دادم.باوجود آلرژی شدید که داره واکنش نشون نداد.زردیش خوب شد.