2777
2789
عنوان

حسودیم میشه چیکارکنم؟🙁

202 بازدید | 19 پست

خواهرم تازه ازدواج کرده و همش با شوهرش بیرونه و کلی خوش میگذرونه و شوهرش واسش همه کاری میکنه و کلی گل واینا واسش میخره ولی من کسی نیس ببردتم بیرون به دوستام میگم بریم بیرون نمیان خانوادم هم نمیذارن تنها برم بیرون و همش تو خونم و تنهام واسه همین خیلی بهش حسودیم میشه🙁درسته باید واسه کنکورم بخونم ولی بالاخره به یه تفریحی هم نیاز دارم حتی خواهرم موقع کنکورش با شوهرش دوست بود و همش بهش انگیزه میداد ولی من کسی رو ندارم و خیلی تنهام

#به.خواهرمون.حسودی‍ 

نکنیم#  ‍‍ 

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

عزیزم هر وقت دیدی خیلی وقته بیرون نرفتی ، به من فکر کن که تازه عقد کردم دختر خاله ام هم تازه عقد کرده اونا هر روز اینور و اونور اند و تمام رستوران های شهرمون رو رفتن ولی شوهرم تو این چند ماه منو یه بار برد بیرون اونم به خاطر اینکه مادر بزرگ غرغرو شو ببریم دکتر 🙁 به دلم مونده بریم یه بستنی بخوریم 

آخه نمیشه بکوب درس خوندن بدون تفریح آدمو از درس زده میکنه

دیگ این چندماه ب سرعت میگذرن بهتره ذهنتو درگیر کسی نکنی

یکم تفریحاتتو بیشتر کن

نمیدونم درچ حد درس میخونی و چی میخوای از کنکور

این پیشنهادهای من برای کسی ک رتبه ی خوب میخواد

خب تو همون بیرون رفتنا یهو سو استفاده میکنه

دخترخاله ای کسی نداری؟منم مثل توام اومدیم ی شهر دیگه اینجا هبچ دوستی ندارم تازه بینیمم عمل کردم اصلا بیرون نمیرم اما دارم تحمل میکنمممممم😬😬😬😬

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز