2777
2789
عنوان

بچها تو خدا یلحظه بیاید

111 بازدید | 15 پست

نمیدونم چیکار بکنم  دیروز نه پریروز اومدم قیمع درست کنم بعد لپه رو گذاشتم تو دیگ که بپزه نرم شه خودمم اومدم نشستم که سرکلاش انلاین حاضر باشم دانشجو هستم دیگ حواسم رفت پی درس یهو دیدم که یه مه غلیظی تو خونه است خدا برا کسی نخواد بوی گند میداد دیگ و لپه سوخته بود من اوا درارو باز کردم بعدشم پنجره هارو اون دود رفت بعدشم گرفتم اون دیگ ریختم تو اشغالی 

اما هنوز هنوزم خونه  بوی گند میده تو روخدا بگید چیکار کنم حالم داره بد میشه این بو همونطور تو خونه مونده من همیشه دوست دارم خونم بوی خوبی بده اللن هر کی بیاد باید ماسک دولایه بزنه تا لتونه نفس بکشه تو رو قران یه ایده بهم بوین گریم گرفته 

پسر عسلم رهام مامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسپند دود،کن .درو پنجره بزا باز باشه .هود و روشن کن .ی عودم دود کن .کم کم میره نگران نباش منم ازین دسته گلا زیاد دارم😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اسپند دود،کن .درو پنجره بزا باز باشه .هود و روشن کن .ی عودم دود کن .کم کم میره نگران نباش منم ازین د ...

وااای رو مخ منه هر چی که دود میکنم باهاش قاطی میشه بدتر میشه 

پسر عسلم رهام مامان