همشون بي عاطفه و عجيب و غريب هستند كه الكي فقط جلوي هم قربون هم ميرن. من خارج هستم و از وقتي كه ازدواج كردم كه ١٠ سال ميگذره هيچ كاري برام نكردن. يكبار هم كه عنوان كردم شدم ادم بده و گفتند توقعت بالاست. مال شما هم اينطور هستند؟ مثلا:
اصلا از سالي كه ازدواج كردم حتي براي عيد هم به خانوادم تو ايران زنگ نزدن چه برسه به ديدنشون. يا اينكه خونشون خيلي هم راه نيست و بچه كوچك و دغدغه هم ندارند.
٢- از وقتي اومدم اينجا همش مخصوصا كاري ميكنند خواهر شوهرهام كه حرص من رو در بيارن. مثلا فقط به موبايل شوهرم زنگ ميزنن و اگرم روز تعطيل باشه و مجبور باشن يا منم صحبت كنن زود قطع ميكنن.
٣- بچه من اصلا نميدونه عمه و عموهاش كي هستند. يكبار بهشون گفتم تصويري و گفتند ما بلد نيستيم در حالي كه هر دقيقه تلفن دستشون هست. عكس هم از من هر بار خواستند فرستادم ولي هر وقت به اونها گفتم بهم جواب دادن عكس بچه ها رو نداريم.
٤- اونهايي كه همين جا نزديك ما هستند هم از همون اول رابطه ميخواستند داشته باشند و فقط دوست دارند شوهرم بره و بياد بدون من.
٥- سال به سال زنگ نميزنن و حتي جلوي شوهرم هم ماهي يكبار فقط تلفن ميزنن و زبون ميريزن.
٦- هيچكدوم پا گشا نكردند و همه خرج عروسي رو شوهرم داد.
جالبه كه ازدواجم سنتي بود و خودشون انتخاب كردند.
در ضمن اين رو هم بگم كه تحصيلاتم خيلي بالاتره و از لحاظ فرهنگي خيلي خيلي بالاتر هستيم و قيافم هم خوبه خيلي.
شما به نظرتون من توقعم از خانواده شوهر بالا هست؟
در جواب هم بهم گفتن ما همين هستيم . كوتاهي هم كرديم قبول ولي ما همين هستيم!
بعد خودشون احترام ميخوان و احترام نزارم ناراحت ميشن. مثلا من اگر شهرشون براي عروسي برم بايد هتل برم ولي خودشون بيان شوهرم قبول نميكنه هتل برن.
أوائل كادو ميفرستادم ولي از شوهرم تشكر ميكردند. پيام ميزدم سين ميكردن بعد يكهفته جواب ميدادن. الان كنم كادو نميدم ولي دلم ازشون خيلي گرفته. خانواده شوهر شما هم انقدر بي عاطفه و سرد هستند؟