2777
2789

همشون بي عاطفه و عجيب و غريب هستند كه الكي فقط جلوي هم قربون هم ميرن. من خارج هستم و از وقتي كه ازدواج كردم كه ١٠ سال ميگذره هيچ كاري برام نكردن. يكبار هم كه عنوان كردم شدم ادم بده و گفتند توقعت بالاست. مال شما هم اينطور هستند؟ مثلا:

اصلا از سالي كه ازدواج كردم حتي براي عيد هم به خانوادم تو ايران زنگ نزدن چه برسه به ديدنشون. يا اينكه خونشون خيلي هم راه نيست و بچه كوچك و دغدغه هم ندارند.

٢- از وقتي اومدم اينجا همش مخصوصا كاري ميكنند خواهر شوهرهام كه حرص من رو در بيارن. مثلا فقط به موبايل شوهرم زنگ ميزنن و اگرم روز تعطيل باشه و مجبور باشن يا منم صحبت كنن زود قطع ميكنن.

٣- بچه من اصلا نميدونه عمه و عموهاش كي هستند. يكبار بهشون گفتم تصويري و گفتند ما بلد نيستيم در حالي كه هر دقيقه تلفن دستشون هست. عكس هم از من هر بار خواستند فرستادم ولي هر وقت به اونها گفتم بهم جواب دادن عكس بچه ها رو نداريم.

٤- اونهايي كه همين جا نزديك ما هستند هم از همون اول رابطه ميخواستند داشته باشند و فقط دوست دارند شوهرم بره و بياد بدون من.

٥- سال به سال زنگ نميزنن و حتي جلوي شوهرم هم ماهي يكبار فقط تلفن ميزنن و زبون ميريزن.

٦- هيچكدوم پا گشا نكردند و همه خرج عروسي رو شوهرم داد.

جالبه كه ازدواجم سنتي بود و خودشون انتخاب كردند.

در ضمن اين رو هم بگم كه تحصيلاتم خيلي بالاتره و از لحاظ فرهنگي خيلي خيلي بالاتر هستيم و قيافم هم خوبه خيلي.

شما به نظرتون من توقعم از خانواده شوهر بالا هست؟

در جواب هم بهم گفتن ما همين هستيم . كوتاهي هم كرديم قبول ولي ما همين هستيم!

بعد خودشون احترام ميخوان و احترام نزارم ناراحت ميشن. مثلا من اگر شهرشون براي عروسي برم بايد هتل برم ولي خودشون بيان شوهرم قبول نميكنه هتل برن.

أوائل كادو ميفرستادم ولي از شوهرم تشكر ميكردند. پيام ميزدم سين ميكردن بعد يكهفته جواب ميدادن. الان كنم كادو نميدم ولي دلم ازشون خيلي گرفته. خانواده شوهر شما هم انقدر بي عاطفه و سرد هستند؟

خواهرا یه سوالی میپرسم خدایی راستش رو بگید . من خیلی می‌شنوم که مثلاً توی دوران عقد یا حتی وقتی مهمون بودن جایی زن و شوهر ،،، مثلا از اون اتفاقا افتاده ‌. میگم آخه خونه مردم واقعا زشت نیست ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ایران رفتی اما فرهنگ مسخره و خاله زنک خودعذاب دادن روبا خودت بردی عزیزجانم ول کن این حرفا رو میخوام صدسال سیاه کاری باهات نداشته باشن میخوام هزارسال عکسشونو نفرستن میخوام دوقرن تلفن نکنن ول کن برن گم بشن  کین مگه ؟ زندگیتوبکن لذت ببر بیرون این تله انفجاری یکم نفس بکش بچه عمه و عمو بی محبت میخواد چکار امنیت اقتصادی و هوای پاک و رفاه میخواد خداروشکر کن بچه هاتو نجات دادی 

چرا خودتو اذیت میکنی 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

شما هنوز دوری راحتری نسبت به من که نزدیکمم و ازخانواده شوهرت بدترن منم شدیم عین خودشون

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خواهرا یه سوالی میپرسم خدایی راستش رو بگید . من خیلی می‌شنوم که مثلاً توی دوران عقد یا حتی وقتی مهمو ...

😅😅نه چه زشتی کسی که نمیفهمه بعضیا اینجورین که رابطه تو جای پر استرس ببشتر تحریکشون میکنه

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃

والا من خودم سردم اصلا زنگ نمیزنم نمیرم و بیام 

ولی اینکه برن سر به خانوادت بزنن سه خورده توقع هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خب توهم مثل خودشون رفتار کن 

من خيلي ناراحت ميشم از رفتارشون. شوهرم براش عادي هست و ميگه خوب نزنن و تو هم كاري نداشته باش. من خيلي دوست داشتم ازدواج كنم خانواده شلوغ دورم باشه. بچه من اصلا تا حالًا باهاشون حتي تلفني هم حرف نزده. به نظرتون عجيب نيست ؟

رفتی و اونجاها زندگیتو کن ، فقط خداروشکر دوری ، اگه بودی هرروز روی مغزت سورتمه میرفتن خوب بود؟ توقع ...

به خدا خيلي توقعم رو پايين اوردم. ولي به نظرتون نرمال هست.؟

بقيه خانواده شوهر ها هم اينطور هستند يا عروسشون؟

ازدواج كرديم كه تنهاي تنها باشيم؟