2777
2789

نماااااااااز

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چگونه خودمون رو به خدا نزدیک تر کنیم   سوال قشنگ تریه ... 

نیازی هم به مذهبی شدن نداره  فقط باید راه قلبتو تا خدا پیدا کنی   و واسه ی  این لازم نیست همه ادما یه کار یکسان بکنن  مهم اینه هرکسی یه راهی پیدا کنه  ...

اما اگه سوالت چیز دیگه ای بود  هیچی ...

نه دامیست ، نه زنجیر ...همه بسته چراییم ؟ !
چگونه خودمون رو به خدا نزدیک تر کنیم   سوال قشنگ تریه ...  نیازی هم به مذهبی شدن نداره &n ...

بدون مذهبی شدن خیلی سخت میتونم به یاد خدا باشم، راه خودمو گم کردم و از خودم بدم میاد بخاطر گناهانم

بدون مذهبی شدن خیلی سخت میتونم به یاد خدا باشم، راه خودمو گم کردم و از خودم بدم میاد بخاطر گناهانم

یکی از راه هاش هم میتونه نماز خوندن باشه  من نمیگم بده  اتفاقا اگه از سر علاقه و عشق باشه اشکالی نداره   ولی من مذهبی بودنی که یه سری چیزا رو به عنوان وظیفه انجام بدیم دوست ندارم   دلم میخواد بخاطر قلبم  و به خاطر اینکه خدا رو حس کنم از ته دلم کاریو انجان بدم  شاید یه نانه نوشتن از ته دل برای خدا   از صد تا نماز بدون عشق و با بی توحهی خوندن بهتر باشه 

مثلا ما یه آشنای مذهبی داریم که  حتی با وجود اینکه من مثل اون نیستم اما واقعا خوشم میاد از کارایی که با عشق و ایمان انجام میده 

با اینکه خودم مذهبی نیستم...

نه دامیست ، نه زنجیر ...همه بسته چراییم ؟ !

فقط بدون آخر همیه لذات  گناهات و تفریحات ناسالم و بدی هات تو لحظه دم مرگ همش از یادت میره و این تو  میمونی و کارای که انجام دادی و باید جواب پس بدی...هیچ کسیم نیست کمکت  کنه.تا دیر نشده از خواب بیدار شو.

اگه واقعا میخواین کمکتون کنم من مشاوره اسلامی کمک میکنم تاجایی که امکانش هست و وقت داشته باشم...شماره وات ساپم واسه مشاوره رایگان...09354504785...تاپیکامو نگاه کنید به دردتون میخوره ،مخصوصا آخریاش..

من فکر میکنم اگه هر لحظه که کاری انجام میدیم اگه اون لحظه خدارو کنارمون حس کنیم که نظرش به کارمون چیه اونوقت راحتر سمت خوبی ها میریم و بیشتر از شیطون دور میشیم.من خودم یه وقتایی ک وسوسه میشم یه گناه انجام بدم یا از یه خوبی صرفنظر کنم یهو یادم میوفته الان شیطون داره خوشحالی میکنه و خدا رو از خودم رنجوندم بعد ب خودم میگم اِ شیطون خدارو ناراحت کنم و تو رو خوشحال .کورخوندی و ب خودم خنده م میگیره بعدش .ولی خدایش اگه خدارو مثل یه بزرگ و رفیق ببینی خیلی حست خوب میشه .. 

سلام. 

عزیز برای رفتن سمت خدا باید اول بینی چی ازت میخواد

اولین نشانه مسلمان در همه جای دنیا نمازِ! 

برای خودن نماز فقط خواستن کافی نیست! جدّیت هم لازمه! 

باید جدیت و پشتکار داشته باشی... اول از نماز ظهر و عصر شروع کن و اول وقت هم سعی کن بخونی... بعد کم کم نماز صبحتم تنظیم کن که بخونی. 

یه مثال نجومی و فیزیک واست میزنم! 

آفریدگار و گرداننده این جهان کیه؟ خدا

طبیعت و ستارگان و چرخش روزگار یک ساعت زیستی منظمی داره که لحظه ای پس و پیش بشه دنیا از بین خواهد رفت! 

حالا آفریننده این جهان منظم، برای ارتباط انسان با خودش اوقات منظمی رو تعیین کرده که توی اون زمان همه هستی خداوند رو عبادت میکنن حتی حیوانات و پرندگان این آیه قرآنه.. اون وقت انسان در این لحظات بسیار مهم مشغول امور دنیوی هست و غافل. شخصی که برنامه و تایم زندگیش رو با اوقات اول وقت نمازش تنظیم میکنه منظم ترین زندگی رو خواهد داشت و بخاطر توجهش به آفریننده عالم... تمام امورات زندگیش خدایی پیش میره... از کار کردنش تا بازار رفتن و خرید کردنش... کم کم شاهد رزق و روزی فراوان و پرخیروبرکت میشه و خیلی از مشکلات روحی و روانی‌ برطرف میشه.... مشکل حاد بشر عصر حاضر بی دینی ست که انسان رو به افسردگی میکشونه. چون اساس خلقت بر پایه دین و اعتدال هست. 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️