2777
2789
عنوان

مرتیکه شلغمدون😒

288 بازدید | 36 پست

متنفرم ازش 

با تمام بدیایی ک بهم کرد

با خیانتی ک بهم کرد 

با وجود اینکه روزگارمو سیاه کرد

ولی هنوز بهش فکر میکنم تهه دلم دوسشدارم دلم تنگ ‌شده😭

خاک توسر بی لیاقتش کنن

چجوری فراموشش کنم؟ 

هنوزم فکر میکنم بهش تعهد دارم نه میتونم به کسی نگاه کنم نه حتی راجب کسی حرف بزنم

تو ک این همع دلیل و فحش داری 

فراموش کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام نمیشه متنفرم ازشا ولی تهه دلم یجوریه

نترس میش 

ته دلتو نگاه نکن 

ب عقلت رجوع کن 

ب اینکع تو رابطع فقط علاقه مهم نیست خیلیزچیرا دیگ باید باش از جملع تعهد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دخترا  همینه اشتباهشون  طرف کلی بدی میکنه باز فراموش نمیکنه  خیلی دیدم    

آقایون هم که ماشاءالله بی احساس و سوءاستفادگر

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نترس میش  ته دلتو نگاه نکن  ب عقلت رجوع کن  ب اینکع تو رابطع فقط علاقه مهم نیست خی ...

باورت میشه کارایی باهام کرد ک میتونم بگم خیانت بهترینش بود؟ من خیلی احمقم خیلی...