2777
2789

افغانستان جنگ نبود اباد بود ازاد بود .  چقدر قشنگ میشد بری  یه کشور دیگه ولی احساس غربت نکنی همه همزبونات باشن  هم فرهنگت باشن  احساس میکنم خیلی جالب میشه هم توریستی هم غریب نیستی ارزو میکنم مردم خوب افغانستان خیلی زود به ارامش و امنیت برسن و کشور قشنگ تاجیکستان هم هر روز ابادتر از دیروز باشه کیا مث من  عاشق تاجیکستان و افغانستانن البته باید بگم تا بحال به این دو کشور نرفتم اما احساس میکنم اگه روزی برم اونجا غریبه نباشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از افغانستان بعضی از فرهنگ هاشون و رقصو اهنگ شادشون و اون طرز اهنگاشون خوشم میاد

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

😐 حالا فکر کشور خودت باش فعلا

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

ممنونم استارتر بابت دعای قشنگت  ، من تا حالا افغانستان نرفتم تو ایران بدنیا اومدم ،ولی متاسفانه هروز بدتر ازدیروز ....هرروز مردم با کلی استرس زندگی میکنن اونجا ،،،،،،خودم شخصا خیلی دلم میخواست تو کشور خودم زندگی میکردم ولی حیف .....

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
نگو افغانی بگو افغانستانی  افغان واحد پولشون ناراحت میشن

اینو هنوز درک نکردم چرا باید ناراحت بشن خوب واحد پولشون رو عوض کنن  ما که منظورمون واحد پولشون نیست مثلا ما به مردم هندوستان میگیم هندی اگه واحد پولشون بذارن هندی نباید ناراحت بشن دیگه بهر حال من از رو کینه نمیگم خیلی هم این کشور و مردمش رو دوست دارم

اینو هنوز درک نکردم چرا باید ناراحت بشن خوب واحد پولشون رو عوض کنن  ما که منظورمون واحد پولشون ...

من چند تا از دوستام افغانستانی هستن چون خیلی دوسشون دارم همیشه هم محل کارم بهشون میرسم تازه بیشتر از مردم کشورم چون ی جورایی غریبن توی کشور ما ❤

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 
الانم کشور خودتی عزیزم🌹

مرسی گلم ،فعلا بعد ازدواج ۶ ساله مهاجرت کردم با همسرم آلمانم فعلا.ولی خانواده همسر وخودم ایران هستن فعلا،

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊