2777
2789
عنوان

آندومتریوز

228 بازدید | 33 پست

توروخدا کمکم کنید خیلی استرس دارم اعصابم خورده رفتم دکتر گفت آندومتریوز داری ولی مطمئن نیستم سوم پریود بیا اگه باز بود آزمایش میدی مطمین میشیم الان خیلی ناراحتم بچه هم ندارم تو اقدامم حالا چی کنم مگه میشه ادم یهو آندمتریوز بگیره😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید پیش دکتر خوب بری اگه خفیف باشه بهت مهلت میدن که بری اقدام کنی و احتمال اینکه باردار بشی هست ا ...

اندومتریوز چیه؟ چه علائمی داره؟ ممکنه دخترای مجرد هم بگیرن؟؟؟

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
باید پیش دکتر خوب بری اگه خفیف باشه بهت مهلت میدن که بری اقدام کنی و احتمال اینکه باردار بشی هست ا ...

اخه من تند تند سونو میشدم ولی هیچی نبود این اولین باره میگفت که اینجوریه یعنی امکانش هست نباشه؟

اندومتریوز چیه؟ چه علائمی داره؟ ممکنه دخترای مجرد هم بگیرن؟؟؟

بافت هایی که باید تو دوره سیکل خانوما تو رحم تشکیل بشه به جای رحم میره تو لگن تشکیل میشه و برای بعضی ها میزنه به روده برای بعضی ها به کلیه بعضی ها هم تخمدون 

بله مجردا هم میگیرن

گاهی علائمی نداره 

برای اونایی که بزنه به رودشون ممکنه یبوست بگیرن یا بعضی مواقع پشتشون تو دوره سیکل درد بگیره

درد لگن دارن

اکثرا دردای فوق العاده شدید تو دوران پریود دارن این یکی از نشونه های اصلیشه

اخه من تند تند سونو میشدم ولی هیچی نبود این اولین باره میگفت که اینجوریه یعنی امکانش هست نباشه؟

کدوم شهری؟

اندومتریوز فقط وقتی میزنه به تخمدون تا حدودی دکترا از روی حدس میتونن بگن اندومتریوز هست و اصلا با هیچی قابل تشخیص نیست 

مگه اینکه لاپاراسکوپی کنن تا دقیق بگن

باید بری ازمایش ca125  انجام بدی و ذخیره تخمدون و ام ار ای لگن

بعضی دکترا سونوی های مخصوص میدن