2777
2789
عنوان

نظرتونو راجب این خاستگار بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 36 پست

بحث چادر نیست الان! امااینکه میگه همه جااز خودم اجازه بگیر،همه جا حتی پیش محارمتم چادر بزن مسخرس،خشک مذهبه،

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
۲۶سالشه؟کی ازدواج کردکی جداشد؟😞من خودمم مذهبی ام امااین پسره دیگه نوبرشه حتماباکارکردنشم مخالفه آره ...

پسره 20 بوده ازدواج کرده بایه دختر کم سن و سال مادر پسره گفته عروس کم سن و سال گرفتیم که هرجور خودمون میخوایم با عقاید ما بزرگ شه 

خدایاشکرت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث چادر نیست الان! امااینکه میگه همه جااز خودم اجازه بگیر،همه جا حتی پیش محارمتم چادر بزن مسخرس،خشک ...

خیلی سخت گیره فکر کنم هرجا رفته بهش جواب رد دادن 

حالاهم که اومده خاستگاریه دوست من شرایطشو گفته 

اگه دوستم راضی باشه دوسه جلسه دیگه صحبت کنن بعد برن عقد کنن 

خدایاشکرت ❤
دوستت رسما میخواد خودشو زندانی کنه

من بهش همین و گفتم 

ولی خانوادش گفتن همین که بی عار و رفیق باز نیس چش دنبال دخترای مردم نیس قابل اعتماد معتاد نیس خوبه 

خدایاشکرت ❤
خیلی سخت گیره فکر کنم هرجا رفته بهش جواب رد دادن  حالاهم که اومده خاستگاریه دوست من شرایطشو گف ...

به چه دلیل میخواد خودشو بدبخت کنه؟

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
به چه دلیل میخواد خودشو بدبخت کنه؟

مادرش خیلی گیره که باید ازدواج کنه سن مادرش بالایه زنای قدیم میگن شوهر باشه کوفت باشه  دوستم چهار ساله جداشده روز نیس که مادرش نگه تو آخر تو خونه میمونی 

خیلی تحته فشاره 

خدایاشکرت ❤

دوستت آخرش بیمار اعصاب می شه به من که نگفت خواستگاریم بعدش یکی یکی گفت  آخرم کارم به متخصص مغز واعصاب کشید اینا دین ندارن ادای دینداری دارن مگه دیونه کار داره قعطی آدم که نیست آدم بهتر میاد سراغش