2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم عدد pi من توی سونوی ان‌تی ۲/۷ هست خواستم ببینم‌ مشکلتون حل شد منم‌ نگرانم

عزیزم میشه بگید برای عددpi که بالا بوده چیکار کردین؟

منم دیروز سونویی دوازده هفته انجام دادم ولی متاسفانه عدد pi ۱/۹۹زده و خیلی نگرانم

دکتر شما چی گفت؟

یارب نظر تو برنگردد
عزیزم میشه بگید برای عددpi که بالا بوده چیکار کردین؟ منم دیروز سونویی دوازده هفته انجام دادم ولی مت ...

سلام عزیزم. من باید منتظر بشم تا آنومالی آ.اس.آ مصرف کردم ببینم پایین میاد یا نه؟ ۱/۹۹ توی چه هفته‌ای؟

پرنده خوشبختی در دستان آنکس می آرامد که در چنگش نگیرد.
سلام عزیزم. من باید منتظر بشم تا آنومالی آ.اس.آ مصرف کردم ببینم پایین میاد یا نه؟ ۱/۹۹ توی چه هفته‌ا ...

من توی دوازده هفته و چهار روز بودم که pi رو ۱/۹۹نشون داد

دکتر به شما روزی چندتا آسپرین داده؟

به من گفته شبی دوتا بخورم

یارب نظر تو برنگردد
من توی دوازده هفته و چهار روز بودم که pi رو ۱/۹۹نشون داد دکتر به شما روزی چندتا آسپرین داده؟ به من ...

به من شبی یکی آسپرین ۱۰۰ داده

شما هفته هات از من جلوتره وقتی رفتین سونو آنومالی دوباره ازتون میپرسم ببینم آسپرین تاثیری داشته

حتماً... زیاد نگران نباش.‌من تحقیق کردم. مین پی‌آی بالا توی ان‌تی معمولاً به این خاطر هست که رگ‌های جنین تکامل پیدا نکرده اکثراً این مشکل تا آنومالی یا سونوی ۲۸ هفته درست میشه. سعی کن از حالا تغذیه مناسب داشته باشی و هر چقدر می‌تونی به پهلوی چپ  زیاد بخوابی.

حتماً... زیاد نگران نباش.‌من تحقیق کردم. مین پی‌آی بالا توی ان‌تی معمولاً به این خاطر هست که رگ‌های ...

ممنون عزیزم امیدوارم که برای همه به سلامتی بگذره

دکتر به شما هم گفت که نمک نخورین؟

یارب نظر تو برنگردد