2777
2789

میشه از علایمتون تو این ماه بگید

من هفته ۳۲ هستم از امروز کمردرد و معده دردم زیاد شده سرمم خیلی درد میگیره

شکمم سفت سفت شده یعنی انقباضه

حالا طبیعیه این علایمم شماها چطورین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 33 هفته و 4 روزم 

کمرم وقتی زیاد کار کنم یا سرپا بمونم درد میگیره داغون میشم 

از معده درد نگم برات که سوزش سر معده بیچارم کرده رفلاکس شدید معده کرده از 31 هفتگی کلا میسوزه سر دلم😭😭 شبا تا صبح اذیت میشم بیشتر شبا اذیتم میکنه 

تکرر ادرار دارم😩

خوابم کم شده شبا راحت نمیتونم بخوابم 

پاهام و دستام ورم کرده یمقدار 

گاهی اوقات هم استخوان لگن و واژنم درد میکنه 

بچم هم بعضی وقتا خودشو سفت میکنه یا لگد میزنه زیر معدم غذاهایی که خوردم میاد تو دهنم🤢 یا نفسم تنگ میشه برای چند ثانیه 

کلکسیون درد شدم خدااااا😩

من 33 هفته و 4 روزم  کمرم وقتی زیاد کار کنم یا سرپا بمونم درد میگیره داغون میشم  از معده ...

واای همرو من دارم

انقدر نگران میشم

امروز ۳ ساعت هرکاری کردم تکون نخورد عین ۳ساعت گریه کردم

واای همرو من دارم انقدر نگران میشم امروز ۳ ساعت هرکاری کردم تکون نخورد عین ۳ساعت گریه کردم

وای قشنگ درکت میکنم یه هفته پیش بود بچم از ظهر ساعت 1 تا 10 شب تکون نخورد هرچی شیرینی میخوردم به پهلوی چپ خوابیدم تکون نخورد دیگه اشکم دراومده بود با گریه قرآن میخوندم و واسه سلامتیش نذر میکردم همین که پاشدم لباس بپوشم با شوهرم بریم بیمارستان تکون خورد

قشنگ سکته داد منو با این کارش احساس کردم اندازه دوسال پیر شدم تو اون چند ساعت 

واقعا مادر بودن سخته

وای قشنگ درکت میکنم یه هفته پیش بود بچم از ظهر ساعت 1 تا 10 شب تکون نخورد هرچی شیرینی میخوردم به پهل ...

الهی خیلی وروجک میشن

بخدا که امروز به هق هق افتاده بودم 

سر هیچ مادری نیاد این حس های نگرانی