بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هان عزیزم ناراحت نباش خدا می بخشه از دهنت در رفته الانم پشیمونی خو منم قبلا ها از دهنم در رفت ولی منظوری نداشتم که
تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
اشکال نداره خوشگلم منم خودم قبول دارم ی سری از این افراد جوری حرف نمیزنن که ما جوونا جذب بشیم
ولی بعضی هاشون یه جوری صحبت می کنن که خیلی من جذب میشم 😍😍😍😅😅😅😅
تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
...منم یه بار یه نفر بی ادب داشت یه نفرو مسخره میکرد....بی هیچ منظوری نمیدونم چرا یهو لبخند زدم خاک بر سرم...تا مدتهای زیادی عذاب وجدان داشتم...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
👌🏻👌🏻👌🏻یکی از علت هایی که من هیچ وقت از حاجاقا ها زده نشدم همین بوده از کوچکی خیلی حرفاشون جالب بوده برام و خیلی باحال صحبت می کردن