2777
2789
عنوان

چقد حس بدیه شوهرت جلوت به یکی دیگه نگاه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 97 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشر ریپلای کنم😕

پس الان‌چجوری ریپلای کردی 😂😂😂

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

حالا  چرا من میرم بیرون اشاره نمیکنن؟ فقط اخی اخی میکنن

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
پس الان‌چجوری ریپلای کردی 😂😂😂

نمیدونم سر اون پیام قفل کرده بود😂😂😂 ولی خدایی مگه شوهره چیه اشاره کنن بهش😂😂😂😂

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
نمیدونم سر اون پیام قفل کرده بود😂😂😂 ولی خدایی مگه شوهره چیه اشاره کنن بهش😂😂😂😂

نمیدونم اگه عکسشو گذاشت حواست باشه چاقو دستت نباشه فقط 😂😂😂

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
نمیدونم اگه عکسشو گذاشت حواست باشه چاقو دستت نباشه فقط 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اره والا

حاضرم قسم بخورم  عکسش رو بزاری در حد معمولی ام نیس😁 عجب بابا مرده خیال کرده کیه اصلا مگه خودش ...

چقد ادم مزخرف جمع شدن تو سایت هرررری

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
چقد ادم مزخرف جمع شدن تو سایت هرررری

حالت خوش نیست شما😐😐😐😐    بهتره شوهرتو  بزاری  تو ویترین  دست بهش نزنن لک بیوفته!!!