2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی سخته

متاهلی؟ چند سالته؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
ینی نمیتونم درس بخونم😢

چرا کی گفته نمیتونی من یه خانوم سی ساله با دو تا بچه میشناسم داره میخونه برا پزشکی 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
اره عزیزم من ۲۰ سالمه پس ینی ممکنه نتونم بخونم😢

کلا بیست سالتهههههه من فک کردم چهل به بالایی پس فاصله سنی زیاد نداریم کلا دو سال و یک ماه فاصلمونه   

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

میخوای درخواست دوستیمو قبول کن بهت ایدیمو بدم شاید تو تل بتونم کمکت کنم با درس خواندن گروه پرسش و پاسخ رایگان مشاوره هم دارم اگر خواستی وویس هم دارم برای شروع یا اصن با هم درس بخونیم البته اگر راضی باشی هیچ اجباری نیست   

اره عزیزم من ۲۰ سالمه پس ینی ممکنه نتونم بخونم😢

اره میتونی

فقط توروخدا فعلا بچه نیار :)))

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
میخوای درخواست دوستیمو قبول کن بهت ایدیمو بدم شاید تو تل بتونم کمکت کنم با درس خواندن گروه پرسش و پا ...

قبول کردم عزیزم😘😍

من که هنوز درس نمیخونم امسال نشد درس بخونم😢

ولی ایدیتو حتما بده خیلی نیاز دارم به مشاوره😞