2777
2789
عنوان

سرماخوردگی یا کرونا

200 بازدید | 28 پست

سلام خوبید

از صبح که بیدار شدم قفسه ی سینم درد میکنه صبح دست هامم درد میکرد در حدی که رگ هام برجسته شده بود سرفه ام دارم عطسه و آبریزش بینی ام همین طور ولی خیلی کم تب و نمیدونم تب سنجمونو پیدا نمیکنم بی حال افتادم انگار یه چیزی روی قفسه ی سینم گذاشتن اول فکر کردم شاید فشارم بالاس ولی ۱۱ روی ۶ بود به نظرتون سرماخوردگیه یا کرونا واقعا ترسیدم

باردارم ۱۷ هفتمه جمعه و دیروز بیرون رفتم یعنی ممکنه از کسی گرفته باشم یا بهم باد خورده اینجوری شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا معلوم نمیکنه عزیزم. تا فردا صبر کن و ببین علائمت چه جوری پیش میره. اگه اوکی نشدی برو دکتر. برای اطمینان فعلا خودتو قرنطینه کن تو اتاق که اگه خدایی نکرده کرونا بود اعضای خانواده ات مبتلا نشن.

مگه کجا رفته بودی؟ ماسک زده بودی؟ دقیق رعایت کردی؟

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

انسان ها در اغلب مواقع به اون چیزی که فکر می‌کنند همان می‌شوند و بالعکس 

لطفا قبل مراجعه به پزشک از روحیه بالایی برخوردار باشید

🌹🌹تنها  44روز تا تولد همسرم باقی مانده است🌹🌹هر روزت مبارک بانوی من🌹🌹

اگر میخوای مطمئن بشی تست بده، اگر برات فرقی نداره هم که تو خونه خودت رو قرنطینه کن و با پزشکت مشورت کن ببین چه داروهایی مجازی مصرف کنی. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

شک نکن کروناس فقط سریع برو از ریه عکس بنداز ببین چند درصده داروهاتو زود شروع کن،کل این علائمو زنداییم داشت،من خودم سبک گرفتم فقط عطسه ابریزش بینی و پادرد بعد یه مدت تا الان 2 ماهه بویایی ندارم.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
خواهشا با رعایت پروتکل برو دکتر یا آنلاین ویزیت شو بارداری شرایطت حساسه عزیزم

این همه وقت اینقدر مراعات کردم دیروز خیلییییی شلوغ بود و زیاد منتظر موندم تا ویزیت بشم الانم اصلا جونی ندارم برم دکتر

فعلا معلوم نمیکنه عزیزم. تا فردا صبر کن و ببین علائمت چه جوری پیش میره. اگه اوکی نشدی برو دکتر. برای ...

نوبت ویزیت دکترم بود دوتا ماسک زده بودم خیلی مراعات میکنم پسرم کوچیکه همش پیشمه

این همه وقت اینقدر مراعات کردم دیروز خیلییییی شلوغ بود و زیاد منتظر موندم تا ویزیت بشم الانم اصلا جو ...

برو اورژانس یا دکتر عمومی درمانگاه،فقط تو بیمارستان اصلا نمون.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤