2777
2789
عنوان

احساس میکنم در حال طلاق عاطفیم

231 بازدید | 16 پست

نميدونم چرا دلم ب شوهرم گرم نیست 

در کل آدم خوبیه 

ولی خو يه  ایراداتیم داره 

دلم بهش خوش نیست 

خودم میدونم اگ با کسی دیگ ازدواج میکرد خیلی خوشبخت تر ميشد 

جدیدا حتی دلم نميخاد باهاش برم جایی 

از نبودنش بیشتر لذت میبرم تا بودنش 

کاریم نکرده ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی حس میکنم به رابطه اش با خانواده یا دوستاش حسوديم ميشه 

از اینکه با همه خوشه 

ولی فقط وقتی تو خونه بند ميشه ک کسی بهش زنگ نزنه 

چن وقت پیش همسر یکی از دوستاش گفت ک شوهرم ب شوهرش گفته خیلی کار خوبی میکنی زنتو هیچ جا نمیبری. از اون موقع بیشتر دلم میخاد نبینمش یا هیچ جا کنارم نباشه

ببخشید اونروز یه کلیپ میدم بعضی کار ها به ظاهر کوچیکه ولی در درون باعث تنفر میشه. 

یکیش منت گذاشتن مرد بخاطر دادن پوله. 

اینکه زن هر بار منت بکشه و پول بگیره شاید اول باعث تنفر نشه ولی بعدا در ناخودآگاهش حس بد تحقیر شدن داره

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
واسه ما کاریم کرده انقد سرد نیستیم.دلیل سردی رو پیدا کن.حیفه زندگیتون میشه!

بدم مياد ازش 

از اینکه هیچ وقت با میل خودش کنار ما نیست 

از  اینکه انگار تو خونه زندانیه ک هر وقت يه بهونه کوچیک جور ميشه زود میخاد فلنگو ببنده بره 

من ک میدونم دلش میخاد تنها بره 

بعد الکی ب من ميگه میای ميگم نه. 

اونم از خداشه. در نهایتم ميگه خودت نیومدی

بدم مياد ازش  از اینکه هیچ وقت با میل خودش کنار ما نیست  از  اینکه انگار تو خونه زن ...

خب ببین بعصی وقتا اقایون کاریکه میکنن با احساسشون جور نیس اما خانوما بیشتر پیش داوری میکنن !

یه موقع هایی باید بهش بفهمونی که زندگی مشترک یعنی دونفر درکنار هم بیشتر وقتا

من همین یه دونه ام!
خب ببین بعصی وقتا اقایون کاریکه میکنن با احساسشون جور نیس اما خانوما بیشتر پیش داوری میکنن ! یه موق ...

گاهی وقتا آرزو میکنم بهش ميگم کاش پاهات بشکنه مجبور بشي بموني 

ولی جدیدا ديگه دلم نميخاد بمونه حتی

گاهی وقتا آرزو میکنم بهش ميگم کاش پاهات بشکنه مجبور بشي بموني  ولی جدیدا ديگه دلم نميخاد بم ...

ایشون رفتارایی کرده و شما حالا یا درست یا نااگاهانه بهش دامن زدی.بشینین باهم حرف بزنین.نیازاتون.کاراتون.رفتاراتون و...بگین بذارین حل بشه.

من همین یه دونه ام!