2777
2789

من تو تاریخ15تیر ماه 6هفته و5روز بودم میتونین الان حساب کنید دقیق چند هفتمه

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟چه خبر؟

سلام گلم خبری نیس ن دردی ن چیزی فردا میخام برم بیمارستان نمیدونم بستریم میکنن یا ن

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
سلام عزیزم خوبی؟چه خبر؟

تو کی میری بیمارستان؟ زایمانتو با چی حساب میکنن ک بستریت نمیکنن؟ 

تو کی میری بیمارستان؟ زایمانتو با چی حساب میکنن ک بستریت نمیکنن؟ 

والا من تحت نظر بهداشتم گفته نهم بیا اگه زایمان نکرده بودی نامه بدیم بری بیمارستان.یه بارم بیمارستان نزدیک خونمون رفتم معاینه گفتن دهانه رحمت بسته هست و حساب کردن سونو و پری رو گفتن هموز چند روز وقت داری...بیمارستانی هم که میخوام برم یه کم دوره نمیشه راحت رفت برای معاینه...دیگه تا نهم صبر میکنم بهداشت نامه بده

والا من تحت نظر بهداشتم گفته نهم بیا اگه زایمان نکرده بودی نامه بدیم بری بیمارستان.یه بارم بیمارستان ...

من دیشب زایمان کردم مرگو جلو چشمم اوردن 

من دیشب زایمان کردم مرگو جلو چشمم اوردن 

سلام عزیزم خوبی؟وای راس میگی عزیزم؟مبارک باشه گلم قدم نورسیده مبارک.ببخشید من همین الان آنلاین شدم دیدم.پس راحت شدی..زایمانت سخت بوده پس؟مگه زایمان دومت نبود؟چجور شد تعریف کن تو خونه دردت گرفت بعد رفتی؟

سلام عزیزم خوبی؟وای راس میگی عزیزم؟مبارک باشه گلم قدم نورسیده مبارک.ببخشید من همین الان آنلاین شدم د ...

سلام گلی پست زایمانمو ببین زایمان منو خسته نکرد اینکه از صبح تا 5غروب بستریم کردن با بالن و یذره امپول فشار انتظار داشتن رحمم باز شه حدود7عصر امپولو بیشتر کردن دردم شدیدددد شد ساعت12با دهانه رحم6سانت سر بچه خود ب خود اومد ن بخیه خوردم ن برش ولی دنبالچه ام درد میکنه زایمات دختر خیلی سخته