2777
2789
من نیز😁

خراب کار زیاده 😂 مادرشوهرم خیلی بدجنسه اگه میدید اخم هاش تا ی هفته تو هم بود

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله عزیزم

تشکر ❤😥

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
دعا کنین باهاش باشم خودم ۱۰۰۰ تا گند میزنم میام تعریف میکنم براتون 😔 برای امضام دعا کنید 

دوست خوبم سلام

من ازت راهنمایی میخوام میخوام از دید تو نصبت به چیزی مشابه استفاده کنم

خب فرض کن بهش رسیدی ازدواج کردی و ازش بچه هم داری

اما نمیدونی عاشقته یا نه

ضمن اینکه قبلا عاشق کسی بوده که اون عاشقش نبوده پسش زده

چیکار میکنی؟؟؟

چ جوری رفتار میکنی؟؟؟

چ حسی داری؟؟.

نظرت برام مهمه چون منم دقیقا یه روز جای تو بودم

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

خب منم یبار سیب زمینی داشتم سرخ میکردم بلد نبودم انقدر هم زدم له شد خواهرشوهرم پاشد یه نگاه کرد در رفت خونشون شام نموند مادشوهرمم حساس

دیدم کسی نیس ریختم آشغال از اول سرخ کردم

فرداش خواهر شوهرم پرسید شامتون چ طور شد مامانش با خنده میگفت عالی سیب زمینی هاش ترد سرخ شده بودن🤣🤣🤣 

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

من ی بار اوایل نامزدی خونشون بودم روم نمیشد برم تو دسشویی آخه دسشویی تو خونه هست شیرینی خورده بودم ر رفتم تو آشپزخونه ظرفا رو شستم آخرش ی آب کردم تو دهنم و خالی  کردم تو سینک یهو دیدم نامزدم پشت سرمه دومتر پریدم بالا از ترس و خجالت 😂😂😂😂 هنوز بادم میاد خجالت مبکشم بخاطر این کارم 🤦‍♀️

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
من ی بار اوایل نامزدی خونشون بودم روم نمیشد برم تو دسشویی آخه دسشویی تو خونه هست شیرینی خورده بودم ر ...

😂😂😂😂😂 بیخیال تا الان حتماً فراموش کرده

زر نزن عصاب ندارم ‍‍😒🔫

یه خاطره دیگم دارم ولی مجرد بودم اونموقع بگم؟

@رز۱۳۷۸     @کاپ_کیک_عصبانی     @ژیناگلمن     @لاکچریم   ...

مرسی جانا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

😐😂😂😂 چطوری گذاشتی که دستت زخم نشد

کلا نشکسته بود که ترک برداشت ولی ترکش زیاد بود

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...