منم اونایی که الان خونه مامانم گند زدم تعریف میکنم
آها یکی این بود لباس داداشم داشتم اتو میکردم لباس هم نو بود هواسم نبود اتو زیاد روش موند سوخت 😑😂😂بعدشم که دیگه داداشم تا چند وقت نمیداد لباساشو اتو کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی بار خونه مادرشوهرم بشقاب شکوندم گذاشتم تو پلاستیک با خودم آوردم😂
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
این شوهر نبود، دوست پسرم بود، یه شلوار کرمشو با یه مانتوی سرخابی انداختم لباسشویی، کاملا تغییر رنگ داد شلوارش، یه شلوار دیگه بود، بهش گفتم باید ازم تشکر کنی شلوار جدید درست کردم برات😅