2777
2789
عنوان

با زنداداش حسود چجوری رفتار کنم؟

168 بازدید | 16 پست

هرررچی بخرم حتی یدونه رژ ، انقدر حسادت میکنه همش میخواد بگه آشغال خریدی . هرجل میشینه درموردش حرف میزنه. من ماشین خریدم اصلا جار نزدم هیچجا  انقققدر حرف زده پشتم به گوشم رسیده . وقتی میبینمش اضطراب میگیرم .اخه چرا انقدر حسود . چجوری برخورد کنم باهاش؟ سعی کردم رفت و امدم کم کنم اما همش پیام میده زنگ میزنه ، همش میخواد باهام رفت و آمدکنه. بعد یه رژ میخره میاد همه جا میگه انگار ما ندیدیم تاحالا

این یعنی قبول داره که شما صد در صد از اون بالاتری و بهتری

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

سیم کارتتو عوض کن خلاص

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یعنی قبول داره که شما صد در صد از اون بالاتری و بهتری

بله اینو فهمیدم. اما حرفاش اذیتم میکنه. داداشم خیلی خوبه کمکمون کرده دلم نمیاد قطع رابطه کنم. فقط سعی میکنم وقتی میان من نباشم خونه. اما دیگه تا کی

داداشمو چکار کنم. اون خیلی خوبه بیجاره 

دیگه اون زنشه نخوای اونو ببینی داداشام نمیبینی دیگه اینجور نمیشه که یا  داداش باشه زنش نباشه یا زنش قر نزته 

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
دیگه اون زنشه نخوای اونو ببینی داداشام نمیبینی دیگه اینجور نمیشه که یا  داداش باشه زنش نباشه یا ...

خب بازنش چجوری رفتار کنم بفهمه من اهل کل کل و روکم کنی نیستم دست برداره از کاراش؟ بخدا میترسم چیزی بخرم اون بفهمه 

خب بازنش چجوری رفتار کنم بفهمه من اهل کل کل و روکم کنی نیستم دست برداره از کاراش؟ بخدا میترسم چیزی ب ...

والا من همین مکافات با مادر شوهرم دارم

بله اینو فهمیدم. اما حرفاش اذیتم میکنه. داداشم خیلی خوبه کمکمون کرده دلم نمیاد قطع رابطه کنم. فقط سع ...

حق داری 

خودش بالاخره خسته میشه

اگرم ادامه داد 

سعی کن همش پیش خودت بگی این انقدر بدبخته که از درون داره حرص میخوره بزار تو حال خودش و بدبختی و حسادت خودش باشه این ادما مریضن

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

عزیزم بخاطر داداشت اصلا اهمیت نده و اینکه هرچی میخری فهمیدم اشکال نداره ی بار ک پشت سرت حرف زد وقتی دیدیش بگو فلانی ی گله ازت دارم چرا پشت سرم گفتی ی بار ب روش بیار یامثلا ی بار جلوش بگو ی دوستی دارم زن داداشش اینجوریه خیلی حسوده دوستم خیلی اذیت میشه از رفتاراش دیگه نمیدونه از دستش چیکار کنه ایقد بدم میاد از این ادما ی چند بار اینجوری بگو تا بفهمه کارش اشتباه 

حق داری  خودش بالاخره خسته میشه اگرم ادامه داد  سعی کن همش پیش خودت بگی این انقدر بدبخت ...

اره واقعا .تاالان همینجوری بودم .اصلا کاری نکردم حسادتشو تحریک کنم