2777
2789
عنوان

تعبیرخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه واکنشی واسه خیانتش دادی

اون موقع دخترم ۶ ماهش بود سعت چهار صبح بود بیدارشدم نماز بخونم دیدیم یکی بهش اس داد گوشیش ساده بود دیدم یه متن عشقانس شمار برداشتم دیدم یه دختر هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم شوهرم از سر کار اومد ریدم بهش هیچی براش نذاشتم خواهر شوهرم حق ب من دادن چمدون جمع کردم برم شوهرم نذاشت هرچی مانتو داشتم پاره کرد واسه این ک نرم خواهر شوهرم درروقفل زد ک نرم بعد شوهرم دست گذاشت روقرآن ب خاک برادر مادرش قسم خورد گفت دختر مزاحم شده باهاش حرف زدم ببینم کیه معلوم شد دختر عمه دوستش بود دخترولکن نبود تا شوهرم بهش گفت ب پسر عموت میگم زندگیمو راب کردی تا ب داداشت بگه اونم دیگه دمشو گذاشت رو کولش رفت

سلام منم دیشب خواب دیدم مادربزرگم که فوت کرده لباسهاومقنعه قران بابابزرگ وخودش همه به صورت جداجداکنا ...

بسیارخواب خوبی ست گرفتن هرچیزی ازمرده خیلی خوب است مخصوصا قرآن 

خدا با ائمه واطهار محشورشون کنه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اون موقع دخترم ۶ ماهش بود سعت چهار صبح بود بیدارشدم نماز بخونم دیدیم یکی بهش اس داد گوشیش ساده بود د ...

ببین دخترگلم بعضی مواقع خوابها زاییده افکاروشک های روزانه خودمون هست به دلت بدراه نده وقتی میگیم گناه فقط خیانت نیست نمازنخوندن دروغ گفتن غیبت تهمت کم فروشی راه راست خدا رونرفتن هم اینا همش گناه محسوب میشه سعی کن بخاطر یه سوءتفاهم عینک بدبینی به چشم نزنی که زندگی از زهرمارهم تلخ تر میشه مراقب زندگی باش ولی ذهن ووجودت رو مانندذره بین نکن وحساس نشو سعی کن محیط اطراف زندگیت را مثبت ببینی وشک وظن رو ازخودت دورکن واصلا اززندگی ت بنداز بیرون تا اززندگی ت لذت ببری نه خدای نکرده ذلت .

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین