2777
2789
سلام دوستان کسی بوده که تو بارداریش هیچ علایمی نداشته وبچش صحیح و سالم باشه؟
وقتی وجود خدا باورت بشه ........خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه.

سلام تینا جون... من الان 26 هفته ام و هیچ علامتی از باردرای نداشتم نمیدونم گاهی شک میکردم که باردارم یا نه؟؟!!! الان هم همه هم سنای بارداری من تکونای نی نی شون زیاده اما ماله من خیلی کمه...هیچی دیگه تا لان که سلامت بوده خدا کنه از این به بعد هم سلامت باشه...
یاالله یا محمد یاعلی یافاطمه یاحجت الله ادرکنی ولاتهلکنی... میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید... مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر سردر گم و کلافه ام همش میگم خدایا چرا هیچ علایمی ندارم نکنه حاملگیم متوقف شده

خدا کنه ماه دیگه زود برسه و برم سونو همه چی خوب باشه همش میشینی که باردار شی وقتی که شدی ام این فکرای مسخره میاد سراغ آدم

دوست گلم مبارک باشه نگران نباش منم اوایل بارداری علائمی نداشتم ولی کم کم شروع شد خدا رو شکر کن که تهوع نداری و مثل خیلیا عذاب نمیکشی
همسرم ، عشقم ، نور چشمم ، سلطان قلبم با صداقت ، بی نهایت ، تا قیامت دوستت دارم.
دخترم عاشقتم.
نه عزیزم اینجوری فکر نکن سعی کن با خوندن قران تو بارداری ارامش داشته باشی........تازه بنطرم بهترم هست فک کن بعضیا خیلی تهوع دارن و حالشون بده و همش مینالن.....
دخترم نبض زندگیم
مرسی دوست جونای عزیزم خیلی خیلی استرس دارم خدا به حق این ماه عزیز هیچکس و ناامید نکنه

منم الان تو هفته 12 هستم. تو هفته 5 علایمم فقط تکرر ادرار و درد سینه و خواب آلودگی و اینا بود. الانم همینا رو دارم! البته منم همش نگران میشم و میگم نی نی م سالم هست؟ رشد داره؟
خدای مهربون حافظ مامانای باردار نی نی سایتیمون باش تا بغل گرفتن نی نی هاشون کمکشون کن آمییییییییییین خدای بزرگ دل همه منتظرای نی نی رو هم شاد کن.آمیییییییییین