2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برخورد بستگی داره طرف چ نسبتی داره باهاتون مثلا دوستته از خونوادته خاستگارته یا... 

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙

خودشیقته ها همش مینالن که چقدر دنیا واسشون کم گذاشته و چیزی که لیاقتشو داشتن بهشون نداده

حتی از جسمشون شاکی ان چون جسمی که خدا بهشون داده در حد شان فرمانروایی اونا نبوده

از خدا فقط طلبکارن هیچ کاری واسش انجام نمیدن

از همه انتظار دارن و به هیچ کس فکر نمیکنن

راهشم فقط دوری ازشونه چون هیچوقت خودشونو مقصر نمیدونن

ته دلشون میدونن چه آدمایی بی وجدانی هستن ولی انقدر میگن تقصیر بقیه بود که ما اون کارو در حقشون کردیم تا وجدان نداشته اشون آروم بگیره و بازم بتونن به خودشون دروغ بگن

فقط اطرافیانشونو اذیت میکنن  ولی به نظرم بهتر از نداشتن اعتماد به نفسه

اتفاقا اصلا اعتماد بنفس ندارن

کسی که از خودش مطمینه هیچ وقت خودشیفته نمیشه بلکه عزت نفس داره و به خودش ایمان داره

نیازی به تعریف و تمجید بقیه نداره در حالی که خودشیقته ها خیلی انتقاد ناپذیر هستن با کوچیک ترین انتقادی میشکنن خرد میشن چون هیچی ندارن و پوچ هستن و خودشونم میدونن دارن فیلم بازی میکنن

اتفاقا اصلا اعتماد بنفس ندارن کسی که از خودش مطمینه هیچ وقت خودشیفته نمیشه بلکه عزت نفس داره و به خ ...

نگفتم اعتماد به نفس دارن گفتم بهتر از کسیه که اعتماد به نفس نداره 

به هر حال به نظرم خودشیفته هسی خوبی به خودش داره و فک میکنه از همه بهتره ولی فردی که اعتماد به نفس نداره احساس میکنه از همه کم تره 

و اولی صددرصد بهتره و حتی کم کم باعث میشه بقیه هم با همون دید نگاشون کنن

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری !
نگفتم اعتماد به نفس دارن گفتم بهتر از کسیه که اعتماد به نفس نداره  به هر حال به نظرم خودشیفته ...

عزیزم چرا متوجه نمیشی میگم اعتماد بنفس ندارن اصلا

با این کاراشون که من از همه بهترم فقط تظاهر میکنن

دو دسته ان کمبود اعتماد به نفسا 

یکی میشن خودشیفته

یکی میشه کم رو منزوی

در ضمن به مرور زمان همه میفهمن این خودشیفته اس و واقعا اعتماد بنفس نداره ملت خنگ که نیستن

عزیزم چرا متوجه نمیشی میگم اعتماد بنفس ندارن اصلا با این کاراشون که من از همه بهترم فقط تظاهر میکنن ...

واقعا خودشیفته ها اعتماد به نفس ندارن ؟؟؟؟ اخه اینجور که نشون میدن خیلی اعتماد به نفسشون بالاس =/

میشه بگی بر چه اساس ندارن؟

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری !

با کوچیک ترین انتقاد طرف واسشون دشمن میشه ازش انتقام میگیرن تحقیرش میکنن توهین میکنن کوچیکش میکنن پشتش حرف در میارن

اگرم نتونن و طرف واقعا بالا باشه خودشون میکشن کنار کلا