2777
2789
عنوان

لکه بینی😢

80 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کمکم کنید لطفا🥺

من روز ۲۸ هم پری هستم از امروز تا ۴ روز دیگه باید پرید بشم...

یه دل دردای ریزی دارم ولی مثل پریدم نیست

سرمم چند روزه درد میکنه ولی تو پریدام سر درد نداشتم هیچ وقت...

حالا مشکلم اینه امروز یه لکه بینی تیره داشتم اول فکر کردم پرید شدم ولی پرید نیست

ممکن باردار باشم؟؟🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اقدامی؟ میتونه نشونه بارداری باشه گاهی هم پیش میاد نزدیک پری لکه بینی میگیرن تو زمانش خونریزی شرو ...

نه تو اقدام نیستم ولی چون به کاندوم حساسیت دارم با قرص پیشگیری میکنم

اصلا دوست نداراام باردار باشم سر همون کلی استرس بهم وارد شد😭

منم اتفاقا یادمه پارسال یه ماه استرس شدید داشتم چند روز بعد تموم شدن پری دوباره لکه بینی گرفتم استرس تو هورمون ها تاثیر میذاره نگران نباش میشی...این ماه قرصای آنتی بیوتیک و چرک خشک کن استفاده نکردی؟حواست باشه این داروها اثر قرص های پیشگیری رو خیلی کم میکنه اگه اینا رو نخوردی نگران نباش

منم اتفاقا یادمه پارسال یه ماه استرس شدید داشتم چند روز بعد تموم شدن پری دوباره لکه بینی گرفتم استرس ...

این ماه ال دی مصرف نکردم یه دوره اورژانسی خوردم همین

انتی بیوتیک ایناهم. نه مصرف نکردم😢

این ماه ال دی مصرف نکردم یه دوره اورژانسی خوردم همین انتی بیوتیک ایناهم. نه مصرف نکردم😢

اصلا اورژانسی روش خوبی نیست عزیزم پس این لکه بینی کار همون اورژانسیه ست خیلی هورمون ها رو بهم میریزه یکی دوماه گاهی پریود رو نامنظم و غیرعادی میکنه همون قرص پیشگیری رو مرتب بخور از اورژانسی نهایت سالی یکی دوبار میگن استفاده کنین روش پیشگیری دائمی نیست. ‌یه روش مطمئن انتخاب کن دائمی استفاده کن...ایشالا پری  میشی اگه موعدت گذشت نشدی واسه اطمینان یه تست بده حتی ممکنه به تاخیر هم بیفته نگران نباش