2777
2789

من ازاردیبهشت ماه شروع کردم به دارو خوردن الان با کمک دکتر دارو هارو گذاشتم کنار کلشو ولی حالم بد شد بعد۱۵روز طبیعی بخاطر ترک داروها وتاکی باید تحمل کنم؟

🥰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارو رو قطع کردم و حالم خیلی وخیم شد خیلی بدتر از قبل شدم جوری که کل روز باید میخوابیدم و دوباره مجبور شدم برم دکتر و دارو شروع کردم یکماهه دارو میخورم خیلی بهتر شدم 

او خداوند ناممکن هاست ...در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی ...

منم پیارسال افسردگی شدید داشتم..به قدری که حتی رفتارهای عجیب و غریب سرم میزد و انجام میدادم..دیوونه شده بودم و هی سرمو میگرفتم و میرفتم زیر پتو گریه میکردمرفتم دکتر داروی شش ماهه داد...حالم خوب شده بود اما دارو رو گذاشتم کنار تا یکی دوماه حالم بد بود و رفته رفته خفیف شد...ولی از بین نمیرفت..تا اینکه تصمیم گرفتم دیگه به قرص و دارو رجوع نکنم..چون با قطعش باز افسردگی میگرفتم..شروع کردم به جلسات مشاوره در بهزیستی که کاملا رایگانه برای همه...کلی مشاوره داد..هیچکدوم از حرفاش به اندازه ی جمله ی اخرش روم تاثیر نگذاشت..و همون یه جمله باعث شد که من دیگه هیچوقت افسردگی نگیرم..و الان هم حالم عالیه