2777
2789
عنوان

مراسم چی گرفتین؟

531 بازدید | 29 پست

سلام. شما مراسم چی گرفتین؟ هم عقد داشتین هم عروسی یا فقط یکیش رو گرفتین کدومو گرفتین؟    برای عقدمحضر رفتین  یا تالار گرفتین، کدوم بهتره؟

مهمونی پشت عقد داشتین یا نه؟

لطفا جواب بدین🙁

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فامیل ما رسمه همه اینایی که گفتین رو با هم انجام میدن!

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

عقد و عروسی با هم تو یه روز بود یه نامزدی و بله برون رو هم یکی کردیم کلا دو تا مراسم بود

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بله برون . عقد تو محضر و تالار داشتیم . حنابندون و عروسی داشتیم. 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

سال ٨٥ عقد كردم تالار گرفتيم جشن و همه چي عقد رو هم تو اتاق عقد تالار خوندن

سال ٨٧ يه عروسي كامل با تمام تشريفات تو باغ 

پانختي خيلي جزيي و خلاصه هم فرداي عروسي داشتيم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

فقط عروسی

بعد عقد شوهرم شام داد خونشون فقط خودیا که تو محضر بودن جشن نبود

تو محضر هم  خانوادش کادو ندادن

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن