2777
2789

كسي هست اينجا مشاور كودك باشن؟

پسرم ٩ سالشه الان دو هفته س ك اضطراب پيدا كرده 

در مورده سلامتيش همش فكر ميكنه سر درد داره و ربطش ميشه ب ي چيزايي مثلا ميگه نكنه كرم رفته باشه تو بينيم بعد تو مغزم و منو بكشه 

دو هفته پيش يك شب پيتزا خورد دلش درد گرفت بعد از اون داستان ها شروع شد ميگفت فكر كنم سس پيتزا خراب بود من دارم زامبي ميشم بعد باهاش حرف زدم فهميدم تو مدرسه دوستاش همش از زامبي حرف ميزنن حالا زامبي از سرش افتاده ولي هر وقت سرش درد بگيره اصلا تو خودش ميره 

جمعه وقت مشاور دارم ولي خيلي نگرانم ك مشكلش حل ميشه يا نه 🥺

مثلا اگه مشاور بگه دارو بايد مصرف كنه ب نظرتون كار درستي هست بهش دارو بدم 

كسي تجربه داره؟؟؟

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن إيران نيستم عزيزم 

دقيقا همش ترس داره از سلامتيش ميترسه ي چيزي بهش بشع

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
دخترم تحت تاثیر حرف دوستاشه چیزایی ک اونا میگن در مورد بازی های ترسناک ث باور می کنه

مشاور رفتي شما؟ 

من خيلي نگران شدم ميتزسم مشكل بزرگتري باشه 

البته من خودم در مورد بيماري خيلي اضطراب دارم 

مشاور رفتي شما؟  من خيلي نگران شدم ميتزسم مشكل بزرگتري باشه  البته من خودم در مورد بيمار ...

من پیش مشاور نرفتم

پیش پزشک رفتم

در خصوص خوابش که شبها می ترسید‌ و کم می خوابید و تنها نمی خوابه

اونم داروداد

منم زیاد با دارو موافق نیستم

زیاد ندادم

اما خودم خیلی باهاش حرف می زنم

بعضی وقتا میبرمش بیرون

اینا اثر تو خونه م‌ندنه

البته دختر من یه ساله مدرسه نمیره

اظطراب قطعی اینترنت هم داره

منم ک سر کارم

من پیش مشاور نرفتم پیش پزشک رفتم در خصوص خوابش که شبها می ترسید‌ و کم می خوابید و تنها نمی خوابه ...

پسر من پارسال بعد از تعطيلات بهاري ك كرونا شروع شد مدرسه تعطيل شد واي امسال از اول پاييز باز بود الان ٦ ماهه ميره ولي فقط مدرسه ميره هيچ نميريم ن دوستي ميبينه ن فاميلي 

ولي از كرونا نميترسه اصلا 

جالبه 

فقط ي سري استرس هاي ديگه دارع 

حالا جمعه وقت گرفتم مشاور اونم انلاينه! اميدوارم كار ساز باشه دلم ميسوزه بچه م اينجوري ميشه ميترسم از ترس بلايي سرش بياد دو از جون سكته كنه🥺🥺

سلام عزیزم

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان ، واقعا کارشون عالیه و تخصصشون کودک و نوجوانه

کارشناس رادیو و تلوزیونه، اسم ایشون رو توی گوگل سرچ کنید رزومه کاری شون میاد.

به نظرم   توی  تشخیص و درمان هر اختلال کودکان و نوجوانان  مخصوصا اضطراب و وسواس بینظیرند.من معلم هستم والدین خیلی ازشون تعریف میکنند.

از کل دنیا هم مشاوره آنلاین دارند و هزینشون ویزیتشون طبق تعرفه نظام هست اونطور که شنیدم

بیس کارشون هم عدم دارو درمانی هست و این خیلی مهمه

رزرو وقتشون در کلینیک مرزداران تهران:

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

انشالله که مشکلتون حل بشه